Friday, August 28, 2009

Lumene Excellength Mascara

Olen aika ihastunut. Mr BB ei onneksi ole mustasukkainen ihastukselleni, vaikka vietänkin onnellisia hetkiä ihastukseni kanssa päivittäin, koska hän tietää ihastukseni painivan kerrassaan eri kategoriassa - kirjaimellisesti. Ihastukseni on nimittäin ripsiväri.

Kerroin aiemmin saaneeni onnekkaasti Lumenen uutuusripsivärin eli Excellength Mascaran testattavakseni. Olen nyt ehtinyt testata kyseistä ripsiväriä useita kertoja ja aivan ihastunut siihen. Yleensä kaipaan ripsiväriltä ennen kaikkea tuuheutusta, mutta tämä on niin toimiva ja hyvä ripsari, että pidän tästä vaikka tämä onkin ennemmin pidentävä kuin tuuheuttava.

Muoviharja on erinomainen, se ei ole liian kova eikä liian pehmeä vaan juuri sopivan jämäkkä. Harja erottelee ripset erinomaisesti, eikä ripsikampaa tarvitse käyttää ollenkaan tämän kanssa. Näyttää, kuin ripsiä olisi enemmän kuin yleensä, koska ne ovat niin hyvin erotellut! Sävy on syvä musta, ei hailakka harmaan musta. Ripsiväriä tulee harjaan sopivasti, se levittyy ripsiin helposti, massa ei ole liian kosteaa joten ripsari ei sotke silmänympäryksiä eikä ripsari leviä tai varise päivän aikanakaan ollenkaan. Kuitenkin se on helppo poistaa. Ripsiin ei jää klimppejä tai paakkuja levitysvaiheessa. En ole edes huomannut taivutusten suoristuvan tätä käytettäessä. Massaakin ripsiin saa ihan mukavasti, kun siksakkaa harjalla hieman tarkemmin ja useammin. Ihmetteleekö joku vielä, miksi olen niin tykästynyt tähän? Näissä kahdessa kuvassa minulla on Excellengthia.


Lumene Excellength Mascara

I have a crush. Luckily, Mr. BB isn't jealous of me to my new crush, even though I have some happy moments with my crush every day. He knows my crush competes in a totally different category than he does - literally. My crush is a mascara.

I told previously that I was lucky and won Lumene's new mascara, Excellength Mascara. I have now tested it several times and I'm quite fallen in love with it. Usually I mostly seek for volumising mascaras but this works so well that I like this even though this is more lengthening than volumising.

The plastic brush is excellent, it isn't too hard or too soft but just right. It separates lashes amazingly, lash comb isn't needed at all! It looks like I have more lashes than usually, as they are so separated. It doesn't clump the lashes together. Mascara isn't too wet, so it doesn't smudge and it stays in the lashes all day, no fleaking or smudging. Colour is deep black. I haven't noticed that this would straighten my curled lashes. It even adds some volume to my lashes if I add it more generously. Is it any wonder that I'm in love? I'm wearing Excellength in the two pictures above.


Loreal Telescopic Explosion

Vertailun vuoksi, näissä kahdessa kuvassa minulla on Lorealin Telescopic Explosion ripsiväriä. En pidä siitä yhtä paljoa kuin Lumenesta, koska Explosionin massa on kosteampaa ja se sotkee enemmän sekä levitettäessä että päivän aikana sekä suoristaa ripsiä helpommin, lisäksi harja ei erottele ripsiä yhtä hyvin. Ripsarista jää myös helpommin klimppejä ripsiin. Muuten tällä kyllä saa aikaan suht hyvää jälkeä.

As a comparison, in these two photos I'm wearing Loreal's Telescopic Explosion mascara. I don't like it as much as Lumene's mascara, as Explosion is more wet and it smudges both when applied and during the day. It also doesn't keep the lashes as well curled and doesn't separate the lashes as well. This also clumps lashes more easily. Otherwise the results are ok.

4 comments:

 1. Tahtoo, tahtoo, pakko saada :D Näyttää kyllä tosiaan hyvältä!

  T. Nea, mascara addikti

  ReplyDelete
 2. Hmm.. Näyttää jotenkin tönköltä ja paakkuiselta..
  Oletko muuten kokeillut False lash effectiä? Arvostelu olisi kiva nähdä.

  ReplyDelete
 3. False Lash Effect odottaa yhä avaamista, se on tuolla ripsarijemmassa mulla. En viitsi pitää kovin montaa ripsaria kerralla auki ja nyt on kaksi käytössä. Odotan kyllä innolla sen testaamista ja se pääsee kyllä käyttöön tässä syksyn aikana. :)

  ReplyDelete
 4. Ripsiväri joka ei varise? Sellaista on pakko päästä kokeilemaan. =) Tällä neidillä kun karisee Kanebon 38 ja kaikki muut mahdolliset ripsivärit.

  ReplyDelete