Tuesday, August 11, 2009

Kynsilakkakirppis

This post only in Finnish as I'll only sell and deliver these items to Finland!

Jatkoa viikonlopun meikkikirppikselle, tällä kertaa kynsilakkojen muodossa. :) Kaikki lakat on avattu tämän vuoden puolella, ellei toisin ole mainittu, ja niitä on kokeiltu 1-3 kertaa. Kynsilakkojen hintoihin joudun lisäämään maksikirjeen postarit, jotka ovat seuraavanlaiset:

1-3 lakalle 4,25 euroa
4-6 lakalle 6,7 euroa
7 tai useammalle lakalle 8,5 euroa

Käärin lakat kunnolla paperiin tai kuplamuoviin etteivät ne hajoaisi matkalla, mutta en ota vastuuta Postin kuljetuksen aikana vahingoittuneista tuotteista.

Jos jokin tuote kiinnostaa, ilmoita ostohalukkuutesi kommenttikentässä. Laita kommenttiin mukaan sähköpostiosoitteesi niin otan sinuun yhteyttä mikäli olet ensimmäinen tuotteesta kiinnostunut. Jos et halua sähköpostiosoitettasi näkyviin, niin ilmoita kiinnostuksestasi ja jos ilmoitan sinun olevan ensimmäinen tuotteesta kiinnostunut voit ottaa minuun itse yhteyttä sähköpostitse (beautybabe@windowslive.com). Jos haluat ostaa useamman lakan mutta et saa niitä kaikkia, niin voit halutessasi perua kaupan ettet joudu esimerkiksi maksamaan yhdelle lakalle yli neljän euron postareita. Jos haluat perua kaupan, ilmoita siitä minulle mahdollisimman pian joko kommenttikentässä tai maililla, niin osaan laittaa lakat takaisin myyntiin.

Jotta kaupanteko sujuu mahdollisimman mukavasti molemmin puolin, vastailethan yhteydenottoon parin päivän kuluessa tai tuote palautuu myyntiin. Maksua toivon kolmen pankkipäivän aikana, pidemmästä maksuajasta voidaan sopia tapauskohtaisesti. Maksutapa on tilisiirto ja postitan tuotteet viimeistään seuraavana päivänä maksun näyttyä tililläni.

Sitten itse lakkoihin! Kuvat saa klikkaamalla suuremmiksi jos tahtoo.

OPI Kiss on the chicMYYTY, OPI Be mine you're fineMYYTY, OPI Pink of hearts 2MYYTY, OPI Hopelessly in loveMYYTY, OPI Otherwise engagedMYYTY. Kaikki pullot 15 ml, hinta 5 €/kpl.

OPI Baby BlueMYYTY, OPI Sweet memories (avattu 2008)MYYTY, OPI Fit for a queenslandMYYTY, OPI Ti-tan your togaMYYTY. Kaikki pullot 15 ml, hinta 5 €/kpl.

Zoya Trinity 14 ml, Color Club Runway Muse 15 mlVARATTU, Essie Flawless 15 mlMYYTY, Essie Allure (avattu 2008) 15 mlVARATTU. Hinta 5 €/kpl.

China Glaze OxygenMYYTY, China Glaze IIIMYYTY, China Glaze Pink UndergroundMYYTY. Kaikki pullot 14 ml. Hinta 4 €/kpl.

Rimmel Play Fast Street Wear 12 mlVARATTU, Sinful Colors Tokyo Pearl 15 mlMYYTY. Hinta 1 €/kpl.

NYX Girls VioletMYYTY, NYX Girls PoppyMYYTY, NYX Girls Candy GlitterMYYTY, NYX Girls SweetieMYYTY. Sweetie 14 ml, muut 12 ml. Kaikki 2 €/kpl.

NYX Girls Mocha latteMYYTY, NYX Girls ChampagneMYYTY, NYX Girls CappuccinoMYYTY, NYX Girls FlashMYYTY. Kaikki pullot 12 ml, hinta 2 €/kpl.

Koristelakkoja kokeiltu 0-1 kertaa, kaikki 1,50 €/kpl: vaalea sävy vihertävänkellertävällä vivahteella, vihreäMYYTY, vaaleansininen, punainenMYYTY, jadenvihreäMYYTY, sininenMYYTY, vaaleanpunainen, ruskeaMYYTY, hopeanharmaaMYYTY. Näissä on sekä pisteiden tekoon sopiva kynäkärki että sivellin, mutta kynämäinen kärki ei kaikissa oikein toimi vaan on tukkeutunut. (JÄLJELLÄ SIIS: vaalea, vaaleansininen ja vaaleanpunainen)
HUOM! Koristelulakat ovat kevyempiä kuin tavalliset lakat, joten pari koristelulakkaa vastaa yhtä kynsilakkaa postikuluissa.

Lisäys 14.8. Tässä vielä myyntiin China Glazen Fast Forward Top Coat eli pikakuivattava päällyslakka. Avattu pari päivää sitten ja käytetty kahdesti. Koko 14 ml. Myyn tämän, koska en kestä tämän hajua, joten tämä on voimakkaanhajuinen! Ei ole pilaantunut tms vaan voimakas haju on tälle lakalle ominainen. Haju ei jää kynsiin vaan tuntuu vain levitettäessä. Hinta 3€. MYYTY

28 comments:

 1. Hei!
  Olisin kiinnostunut seuraavista:
  OPI Fit for a queensland ja koristelulakat jadenvihreä & hopeanharmaa.

  ReplyDelete
 2. Plaz, lakat ovat sinun. Ota yhteyttä.

  ReplyDelete
 3. Hei!
  Mietin tässä että jos voisin varata ton OPIn be mine you're finen sekä Nyx girlsin sweetien ja candy glitterin. Onko mahdollista, että pidät niitä mulle varattuna, sillä mulla on vielä vähän ongelmia sen maksun kanssa, en ole varma saanko tilata ne, mutta se selviää tämän päivän aikana. Jos ei käy, niin ilmoitan sulle, ja voit ottaa ne pois varauksesta.. Onko mitenkäään mahdollista?

  ReplyDelete
 4. Kiitos paljon! Otan sitten yhteyttä kun tiedän.

  ReplyDelete
 5. Hei jos vielä voisin vaihtaa, niin vaihtaisin ton Candy glitterin tuohon Nyx girlsin Champagneen, sillä mä huomasin että omistan jo tuon candy glitterin tapaisen lakan.. Olen TODELLA kiitollinen, jos tuo vaihto onnistuisi.. Ja ilmoitan sitten vielä illemmalla että voinko tilata nuo. Kiitos!

  ReplyDelete
 6. Jos joitain lakkoja jää myymättä niin olisiko rahan lähettäminen postitse mahdollisuus, tuota tilisiirtomahdollisuutta kun ei löydy:/?

  ReplyDelete
 7. Anonymous, on se mahdollisuus, mutta rahan lähetys on tässä tapauksessa omalla vastuullasi. Postihan ei suosittele rahan lähettämistä kuoressa. Mutta jos raha tulee turvallisesti perille niin ilman muuta postitan lakat sinulle, ei ongelmaa! :)

  ReplyDelete
 8. OPI Sweet memories,
  OPI Ti-tan your toga
  ja punainen koristelakka kiinnostaisivat, vapaana vielä?

  Jenna

  ReplyDelete
 9. Mun kiinnostuksen kohteet:
  -OPI Kiss on the chic
  -OPI Hopelessly in love
  -Essie Flawless
  -Sinful Colors Tokyo Pearl

  :)

  valeria.v@hotmail.com

  ReplyDelete
 10. Jenna: Sweet memories, Ti-tan your toga ja punainen koristelulakka ovat sinun, ota yhteyttä. :)

  Valeria, lakat ovat sinun, laitan sinulle mailia. :)

  ReplyDelete
 11. Jenna: jos muuten haluat, niin samoilla postareilla menee vielä joku toinenkin koristelulakka.

  ReplyDelete
 12. Moi!
  Ottaisin vielä lisäksi vihreän ja sinisen koristelulakan.Laitan sulle kohta sähköpostia.

  ReplyDelete
 13. No, jos vaikka tuo ruskea, kerta postareihin mahtuu?
  Laitan mailia.

  Jenna

  ReplyDelete
 14. Jenna, varaan tuon ruskean sinulle.

  ReplyDelete
 15. Valeria: Jos et ole saanut minulta mailia, niin tsekkaa sähköpostisi roskapostikansio. Jollakin oli mennyt lähettämäni maili roskapostiin, niin ajattelin varalta mainita asiasta. :)

  ReplyDelete
 16. Olen todella pahoillani, mutta mun täytyy ilmoittaa että ensaa tilata noita kynsilakkoja! ): Anteeksi vaivasta..

  ReplyDelete
 17. Hei! OPIn Be mine, you're fine kiinnostaisi. Se oli aiemmin varattu, mutta tuossa yläpuolella ilmeisesti ilmoiteltiin, ettei kyseinen henkilö sitä voi ostaakaan. :) Jos se on vielä vapaa, ilmoitathan niin lähetän yhteystietoja maililla.

  ReplyDelete
 18. Dérisoire, kiitos ilmoituksesta! :)

  Anonymous: OPI:n Be mine, you're fine on nyt varattu sinulle. :)

  ReplyDelete
 19. Ooh,nyt vasta tajusin tulla katsomaan onko kysymykseeni tullut vastaus...siis postitse voisi maksaa!:) Nyt pitää ruveta ajatuksella selailemaan jäjellä olevia lakkoja, en usko että postissa nuo rahat voisivat hävitä kun kirjekuoressa laittaa, kunhan olet vain luotettava myyjä (mitä varmasti olet?) niin eiköhän kaikki suju hyvin:)

  ReplyDelete
 20. Anonymous: Ainakin tähän asti ostajat ovat olleet tyytyväisiä ja saaneet tuotteensa turvallisesti perille ja ennen tätä olen myynyt netissä varmaan lähes sata kertaa tuotteita ongelmitta, joten olen kyllä luotettava. :) Ota sähköpostitse yhteyttä jos haluat ostaa lähettämällä rahat postitse, niin annan nimi- ja osoitetietoni sinulle ja sovitaan asiasta tarkemmin.

  ReplyDelete
 21. Juu elikkä postitse maksaisin nämä 5 jos vielä ovat vapaana..:) :
  OPI Pink of hearts 2
  China Glaze Pink Underground
  NYX Girls Mocha latte
  NYX Girls Candy Glitter
  NYX Girls Poppy

  Nuo varmaankin menee noihin 6,7e postareihin?:)

  Jos nyt vastailet tänään onko nuo vapaana niin huomenissa pyrin postittamaan rahat, eli tulevat joskus ensiviikolla (postihan ei viikonloppuna kulje..:D)

  ReplyDelete
 22. ...hmm, tuntuupa tyhmältä kehua itseään luotettavaksi, kukapa nyt sanoisi itseään epäluotettavaksi? :D Jos joku kauppoihin tyytyväinen ostaja sattuu eksymään vielä tänne niin laittakaa vaikka palautetta näkyviin on vähän luotettavampi arviointi. :)

  ReplyDelete
 23. Anonymous: varaan nuo sinulle, kaikki viisi ovat vapaana ja menevät tosiaan 6,70e postareilla (vielä yksi mahtuu samoihin postareihin jos haluat vielä jonkun lakan). Laita mailia niin saat osoitteen. :)

  ReplyDelete
 24. Pakko kysyä, että mistä sää hommaat nuo kaikki lakat kun niin halvalla niitä myyt? :o

  ReplyDelete
 25. Anonymous: Olen tilannut eri nettikaupoista tai Ebaysta ja jos lakka ei sitten tunnukaan täysin omalta jutulta tai löytyy sittenkin joku liian samanlainen jo itseltä niin myyn sitten eteenpäin niitä etteivät jää hyllyyn pölyttymään. Netissä lakat maksavat vähemmän kuin Suomessa, mutta tappiollistahan tuo eteenpäin myynti silti on, ei näillä voittoa tee. Mutta hutiostoksia sattuu. :)

  ReplyDelete