Wednesday, March 18, 2009

Chanel Vanites -luomivärikvartettiTänään tein pitkästä aikaa meikin Chanelin Vanites-kvartetilla. Kovin ihmeellistä meikkiä en ehtinyt taiteilla pienoisesta kiireestä johtuen, mutta oli kiva tehdä violetti meikki kun sellaista en ole vähään aikaan käyttänyt. Kiireen vuoksi levitin kaikki sävyt luomelle kuivina, yleensä olen käyttänyt tumminta violettia kostutetulla siveltimellä, jolloin sen sävy on intensiivisempi ja sävy toimii hyvin rajauksissa.

Chanelin Vanites-paletin kuva täältä.


Tässä ohjeet tekemääni meikkiin:
Ensimmäiseksi levitin paletin alhaalla oikealla olevaa punertavan violettia sävyä liikkuvan luomen sisänurkasta noin liikkuvan luomen puoliväliin asti.


Seuraavaksi levitin paletin ylävasemmalla olevaa tummanviolettia sävyä liikkuvan luomen loppuosalle sekä luomivakoon. Laitoin tummanviolettia myös hieman punertavan violetin sävyn päälle, jotta niiden välinen raja häivyttyi eikä erottunut selvästi. Lisäksi tein tummalla violetilla alaluomelle rajauksen, jota en kuitenkaan jatkanut ihan alaluomen sisänurkkaan asti.Tämän jälkeen levitin luomivaon yläpuolelle alavasemmalla olevaa liilaa sävyä. Tein tällä myös rajauksen alaluomen sisänurkkaan.Paletin vaaleinta sävyä levitin kulmaluulle.


Sitten häivytin sävyjen väliset rajat.


Yläluomelle tein mustan rajauksen eyelinerilla.


Lopuksi viimeistelin meikin ripsivärillä (Maybellinen Colossal).


2 comments:

  1. Ihanasti opetat näitä! Itse olen toivottoman huono varjostusten yms. tekemisissä, ja ylipäätään luomivärin käytön kanssa, niin näistä saa kyllä rutkasti innostusta! Kynsilakka jututkin on ihania! :)

    ReplyDelete
  2. Kiitos palautteesta Anonyymi! :) Palaute kannustaa aina jatkamaan! Kiva kuulla että olet saanut innostusta blogistani. Jatka ihmeessä luomivärin käytön harjoittelua ja varjostusten testailua, kyllä se alkaa lopulta sujua. Itsekin olen oppinut meikkaamaan nimenomaan yritysten ja erehdysten kautta ja harjoittelemalla.

    ReplyDelete