Friday, March 20, 2009

MAC Sugarsweet Collection


MAC:n tulossa oleva kokoelma Sugarsweet sopii kevätkokoelmaksi kuin nenä päähän, sillä erilaisista herkuista inspiraationsa saanut kokoelma on karkkivärimaailmassaan todella keväinen näky. Kokoelman pitäisi tulla myyntiin huhtikuussa.

Sololuomivärejä on luvassa viidessä eri sävyssä: kaksi erityylistä pinkkiä, beige, mintunvihreä ja ruskea. Shadestick luomiväreissä sävyjä on myös tarjolla viisi: beigeä, kultaa, kuparia, vaaleanpunaista ja harmahtavaa.

Huulimeikkejä on tarjolla niin huulipunina kuin -kiiltoinakin ja sävymaailma on pääosin pinkki-koralli-persikka -linjaa. Tricolour-huulikiiltojen erikoisuutena on, että yhdessä huulikiillossa sekoittuu kolme eri sävykerrosta ja huulikiillon sävy voi hieman vaihdella eri kertojen välillä kun sitä lisätään huulille. Tricolour-kiillot ovat LE-tuotteita, eivätkä kuulu MAC:n vakiokokoelmaan.


Lisäksi kokoelmaan kuuluvat piparmintun ja persikan väriset kynsilakat, kaksi Mineralize Skinfinish -puuteria joista toinen hieman pinkimpi ja toinen hieman persikkaisempi sekä tuuheuttava ripsiväri.

Suomessa MAC:n tuotteita pääsee hypistelemään livenä ainoastaan Helsingin Stockmannin MAC-standilla. Tuotteita voi kuitenkin tilata kaikkiin Suomen Stockmann Beauty -myymälöihin sekä Stockmanneille, joten jos lähettyvilläsi on Stockmann Beauty tai Stockmann, voit hankkia tuotteita sitä kautta.

Sugarsweet-kokoelman tuotteita voi tarkastella MAC:n kotisivuilla.

Lisäys: Valitettavasti tämä kokoelma ei tulekaan myyntiin Suomeen, kuten luulin, joten näitä tuotteita saa ainoastaan ulkomailta tai netistä tilaamalla.


Kuvat täältä, täältä, täältä ja täältä.

1 comment:

  1. Vautsi, noi huulikiillot kuullostaa ja näyttää tosi hauskoille! :o Noita jos sais kokeilla ;)

    ReplyDelete