Thursday, March 26, 2009

Tuotteita tulee ja tuotteita poistuu

Harmikseni Biothermin Forget it! -peiteaineen vaaleampi sävy eli sävy 10 on lopetettu. Tätä ei siis enää löydy kaupoista - tai jos jostain löytyy ja kyseisestä peiteaineesta pidät, niin kannattaa hamstrata! Itselläni on edessä jonkin muun vastaavanlaisen peiteaineen etsintä kunhan nykyinen Forget it! -tuubini loppuu.


Iloisiakin uutisia kuitenkin on. Kosmetiikkaketju Kicks on ottanut valikoimiinsa China Glazen kynsilakat! Hintaa lakoilla on 9,90. Nyt siis nekin, jotka eivät halua tilata lakkojaan ulkomailta netin kautta, pääsevät testailemaan China Glazea.


4 comments:

 1. Oih, oon jo pitkään halunu koittaa China Glazen lakkoja. Kiitos infosta :)

  ReplyDelete
 2. Mä ostin viime viikolla ekan China Glazen ja olen tosi tyytyväinen laatuun. Olen aina ajatellut, ettei laaduissa ole eroja, mutta tämä tuntuu pysyvän siistinä pidempään. Ja ihania värejä tarjolla!

  ReplyDelete
 3. Kokeileppa Bobbi Brownin Creamy concealer, eipä tarvi enää muita ostella ;) käy katsomassa blogini aiheesta Bobbi Brown http://tinttialanko.blogspot.com myös Diorin Hydratin Concealer on huippuhyvä! Vaikeat silmänaluset peittyvät Dioria alle ja Bobbia päälle ;)

  ReplyDelete
 4. Tintti Alanko: Kiitoksia peiteainevinkeistä! Pitääpä pistää nuo korvan taakse ja testailla jossain vaiheessa. :) Ehdin tässä hankkia jo testiin Benefitin Boi-ingin ja Estee Lauderin peiteaineen, mutta seuraavaksi voisin katsastaa nuo ehdottamasi tuotteet.

  ReplyDelete