Wednesday, March 4, 2009

Sinistä ja harmaata

Tässä taas pari viimeisintä kynsien lakkaustani. Ensimmäisenä NYX Girls -merkkinen lakka sävyssä Baby Blue. Lakkaa on 3 kerrosta, tosin kaksikin olisi riittänyt. Pysyvyys oli oikein hyvä, kolmen päivän jälkeen lakkaus oli yhä kuin uusi ilman pienintäkään kulumisen merkkiä. NYX Girlsin lakat kiinnostavat minua kovasti, sillä hinta on naurettavat pari dollaria ja itse tilasin näitä vielä onnistuneesti alennusmyynnistä 1,5 dollarin eli suurin piirtein euron kappalehintaan. Pullokokokin on 14 ml, joten lakkojen hinta/laatu/määrä -suhde näyttää paremmalta kuin erinomaiselta! Omat NYX Girlsini tilasin CherryCulturesta.

NYX Girls: Baby Blue. Huomaa pullon ihana "timantti"!

Baby Blue -lakkauksen päälle lisäsin tänään kerroksen China Glazen Awaken-lakkaa, joka on ihana metallinen tumma harmaa. Jo yksi kerros teki tasaisen ja peittävän jäljen.

China Glazen Awaken.

5 comments:

 1. Oon pitkään miettiny noiden Nyx Girls lakkojen tilaamista ja nyt viimein kun näkee positiivista kommenttiä pitää varmaan Visaa vinguttaa :)

  ReplyDelete
 2. Testailen taas seuraavilla parilla lakkauskerralla NYX Girlsin eri sävyjä, joten raportoin sitten lisää ovatko muutkin sävyt hyvälaatuisia. Hintaansa nähden vaikuttavat kyllä kerrassaan erinomaisilta ainakin näin ensivaikutelman perusteella! :) Jos päädyt tilaamaan kyseisiä lakkoja niin kerro toki sitten mitä pidit niistä!

  ReplyDelete
 3. Hei! Yritin eilen marmoroida kynsiäni (elämäni ensimmäistä kertaa) vesimarmoroinnilla tutorialisi mukaan, mutta eipä siitä mitään tullut. Osaisitko neuvoa, missä on vika, kuna kynsilakka tuntui kohmettuvan veden pintaan? Nopeasti koetin tipat tiputella ja ensimmäinen levisikin hyvin, mutta jo toinen tippa saattoi "hyytyä" ensimmäisen pintaan pisaraksi eikä siis lähtenyt leviämään. Tai jos tuo toinen ja peräti kolmaskin tippa levisi, niin yrittäessäni coctailtikulla sekoittaa kuviota, tarttui kynsilakka "hyytyneenä" tikkuun kiinni laattana. Mitä tein väärin?

  Vesi oli kädenlämpöistä (ehkä hitusen lämpimämpää) eivätkä lakat olleet mitään erikoislakkoja tai esim. pikakuivia.

  ReplyDelete
 4. Jana: en ole kovin montaa kertaa kokeillut itsekään vesimarmorointia mutta tuo sama ilmiö on kyllä tuttu minullekin. Epäilen, että veden lämpötilan kanssa on tosi tarkkaa, sillä kun olen vaihtanut veden uuteen epäonnistuneen marmoroinnin jälkeen niin jossain vaiheessa aina homma onkin alkanut sujumaan hyvin ihan samoilla lakoilla mitkä aiemmin ovat hyytyneet veden pintaan. Kannattaa siis testailla niin, että nappaiset sen hyytyneen lakkalautan veden pinnalta vaikka pumpulipuikolla ja vaihdat sitten veden uuteen ja kokeilet hieman eri lämpöistä. Kuten aiemmin jo vinkkasin, niin netistä löysin vinkin, että huoneenlämpöinen vesi on parasta ja kannattaa pitää esimerkiksi vesipullossa vettä pöydällä ja ottaa sitten siitä vettä marmorointia varten. Tätä en ole vielä itse testannut niin en osaa omasta kokemuksesta sanoa, onnistuuko näin tekemällä marmorointi helpommin eli hyytyykö lakat laataksi pienemmällä todennäköisyydellä.

  ReplyDelete
 5. Juu, mä vaihtelin siinä vetta pariinkin otteeseen, kunnes oli pakko luovuttaa. Mutta n hoksannut kiinnittää kovin tarkkaa huomiota veden lämpötilaan, suht samanlämpöisiltä tuntuivat näppeihin. Täytyy vaikka yrittää tuota tismalleen huoneenlämpöistä joskus toiste. =o)

  ReplyDelete