Friday, March 13, 2009

Pinkkiä perjantaita!

Väsäsin tänään kynsiini hohtavan valkoisen/pinkin ranskalaisen manikyyrin. Lakkaus vaati monta kerrosta, mutta lopputulos on ainakin omasta mielestäni aika nätti.

Aluslakan (Anytimen kynnenkovettaja) päälle levitin kolme kerrosta Misa Lolli Jolly -lakkaa, joka on hyvin vaalea ja kylmä vaaleanpunainen shimmer lakka. Tämän jälkeen laitoin pikakuivattavaa päällyslakkaa (Sechen Seche Vite), jotta pääsisin tekemään samantien kärkilakkausta. Kärkiin laitoin ensin kaksi kerrosta OPI:n Bride's Bouquet -lakkaa, joka on valkoinen creme. Sitten lisäsin vielä kerroksen OPI:n Happy Anniversary! -lakkaa, joka on läpikuultava valkoinen shimmer lakka. Näin sain myös kärkiin hohtavuutta samalla tavalla kuin vaaleanpunaiselle loppukynnelle. Tämän jälkeen laitoin kärkiin pikakuivattavaa päällyslakkaa, jotta ne eivät sotkeutuisi seuraavassa vaiheessa. Seuraava vaihe oli vaaleanpunaisen koristelulakan lisääminen valkean kärjen ja vaaleanpunaisen osan välille. Lopuksi lisäsin vielä koko kynnelle päällyslakan ja kiinnitin nimettömien kynsiin päällyslakkaan vielä rivin vaaleanpunaisia strasseja.

Käytetyt lakat. Vasemmalta oikealle: Anytimen kynnenkovettaja, Sechen päällyslakka Seche Vite, Misan Lolli Jolly, vaaleanpunainen koristelulakka, OPI Bride's Bouquet ja OPI Happy Anniversary!

Ja tässä lopputulos!

8 comments:

 1. Todella kiva manikyyri! =o) Klassinen mutta silti ihanan pirteä ja vähän karkki, namnam. ;oD

  ReplyDelete
 2. Mistä oot ostanu ton vaaleenpunasen koristelu lakan?

  ReplyDelete
 3. Jana ja laura, kiitos!! :) Itsekin tykkään kovasti, tosi tyttömäiset ja söpöt kynnet!

  Anonyymi: ostin koristelulakan setin mukana, settiin kuului 60 erisävyistä koristelulakkaa ja yhteishintaa tuli postareineen n.21 euroa, eli tämä oli edullinen ostos. Ostopaikka oli Ebay ja myyjä timtimng, jota uskallan suositella, sillä lakat oli pakattu hyvin kuplamuoviin sekä pahvilaatikkoon lähetystä varten. Esimerkiksi 8ty8beautysta ostettuna koristelulakat maksavat huomattavasti enemmän/kpl, joten jos haluaa useita erisävyisiä koristelulakkoja niin kannattaa hyödyntää Ebayta. Ebaysta saa erikokoisia koristelulakkasettejä, itse katselin muistaakseni ainakin 24:n, 48:n ja 60:n lakan settejä joista päädyin tähän suurimpaan settiin.

  ReplyDelete
 4. Ihanat kynnet, vaikka tuo vaaleanpunainen ei olekaan ihan mun sävyni :D

  Hei sellaista haluaisin kysellä, kun löysin meikkikaapistani make up storen kirkkaan keltaisen luomivärin, että olisko sulla vinkkejä, miten käyttää sitä? Kun jotenkin vierastan sitä...

  ReplyDelete
 5. Inari: Yhdistäisin keltaisen esimerkiksi vihreään, vaikkapa näin: keltaista liikkuvalle luomelle sisänurkasta noin liikkuvan luomen puoliväliin asti. Liikkuvan luomen ulkonurkkaan kirkkaan vihreää/tumman vihreää/khakin vihreää makusi mukaan, häivytä keltaisen ja vihreä raja liukuvaksi. Luomivakoon ja siitä hieman ylöspäin vaaleanvihreää, häivytä rajat niin että vaaleanvihreä häivyttyy pehmeästi ylöspäin.

  Myös sininen voisi olla keltaisen kanssa pirteä yhdistelmä, esimerkiksi näin: keltaista liikkuvalle luomelle, luomivakoon varjostus kirkkaalla tai tummalla sinisellä, tämän yläpuolelle vaaleansinistä (ei kulmaluulle asti), häivytä rajat. Tee tummansininen rajaus ylä- ja alaluomelle ja jos haluat, pehmennä sitä luomivärillä.

  Hieman vähemmän räväkkään meikkiin yhdistäisin keltaista persikkaan/oranssihtavaan sävyyn, esimerkiksi niin, että persikkaa tulee liikkuvalle luomelle ja keltaista sen yläpuolelle luomivakoon ja siitä vähän ylöspäin. Kulmaluulle voisi sopia kevyt läpikuultava kultainen sävy. Silmien rajauksen tekisin joko oikein tummalla ruskealla tai mustalla.

  Nämä tuli nyt ensin mieleen, valitettavasti en voi testailla näitä etukäteen että ovatko ihan kauhean näköisiä vai ei, kun mulla ei ole kirkkaankeltaista luomiväriä. :D

  ReplyDelete
 6. Tosi ihanat kynnet : ) tää sivu on tosi mahtava! onneks bongasin sen googlesta : D mut hei mulla ois sellanen kysymys että kun tilasit sen koristelakka pakkauksen niin mistä sait vaihdettua hintayksikön euroihin ? : O ja kuinka kauan sen paketin tulemisessa kesti ?

  ReplyDelete
 7. Anonymous: Kiitos kommentista! :)

  Tarkoitatko koristelulakkojen tilaamista Ebaysta? Hintayksikköä ei tarvitse vaihtaa euroihin vaan kun siirryt paypal-palveluun maksamaan tuotteen niin siellä sitten näet mitä tilauksesi tekee alkuperäisessä yksikössä (esim. USA:n dollarit) sekä mitä kyseinen summa on euroina. Sitten vain hyväksyt maksun ja summa veloitetaan kortiltasi, se näkyy sitten nettipankissasi tiliotteessa/luottokorttilaskussa euroina.

  Paketin tulemiseen kuluva aika riippuu monista tekijöistä: kuinka nopeasti myyjä postittaa tuotteen, mistä maasta se on lähetetty, onko tullissa/postissa ruuhkaa (esim. ennen joulua toimitusajat ovat pitkiä koska posteissa on ruuhkaa) ja niin edelleen. Jenkeistä paketit tulevat yleensä 1-2 viikossa, Aasiasta tulevissa paketeissa menee usein 3-4 viikkoa. Jos pakettia ei näy eikä kuulu niin kannattaa reklamoida myyjälle, paketista saa usein rahat takaisin tai tuotteet lähetetään uudestaan.

  ReplyDelete