Friday, March 13, 2009

Tutorial: L'Oréal luomiväritrio Platinum Rose osa 2

Tässä vielä jatkoa eiliselle Platinum Rose -tutorialille ja kaksi erilaista meikkiä lisää. Tällä kertaa tarvitset seuraavat tuotteet:

Meikki 3:
-luomien pohjustukseen käyttämäsi tuotteet
-Platinum Rose -paletti tai vastaavat sävyt muista luomiväreistä
-musta luomiväri
-musta rajauskynä ja musta eyeliner (voit myös käyttää pelkästään mustaa rajauskynää) tai vaihtoehtoisesti musta geelimäinen rajausväri
-vaalea kajalkynä
-kulmakarvoihin normaalistikin käyttämäsi meikit

Meikki 4:
-luomien pohjustukseen käyttämäsi tuotteet
-Platinum Rose -paletti tai vastaavat sävyt muista luomiväreistä
-tumman sininen luomiväri
-tumman sininen rajauskynä ja tumman sininen eyeliner (voit myös käyttää pelkästään sinistä rajauskynää) tai vaihtoehtoisesti sininen geelimäinen rajausaine
-vaalea kajalkynä
-kulmakarvoihin normaalistikin käyttämäsi meikit

Tällä kertaa yhdistin Platinum Rose -palettiin hieman tummempia sävyjä kuin tutorialin ensimmäisessä osassa. Nyt jäätte myös valitettavasti ilman kuvia, joissa molemmissa silmissä on sama meikki, koska tein nämä molemmat meikit kerralla, joten toisessa silmässä on meikki 3 ja toisessa meikki 4.

Meikki 3
Pahoittelut tämän meikin vinkuroista kuvista, en ole tottunut kuvaamaan pelkästään oikeaa silmääni! :)

Vaihe 1: Levitä sävyä 3 koko liikkuvalle luomelle.


Vaihe 2: Levitä sävyä 1 luomivakoon.


Vaihe 3: Levitä sävyä 2 luomivaon yläpuolelle.


Vaihe 4: Levitä vielä sävyä 1 kulmaluulle. Tee tämän jälkeen musta rajaus yläluomelle joko eyelinerilla, rajauskynällä tai geelimäisellä rajausvärillä. Itse käytin nestemäistä eyelineria.


Vaihe 5: Levitä mustaa luomiväriä luomivakoon koko matkalle sisänurkasta ulkonurkkaan. Levitä luomiväriä paitsi aivan luomivakoon, myös hieman sen yläpuolelle koko matkalle. Ulkonurkassa mustan luomivärin on tarkoitus yhdistyä aiemmin tehdyn yläluomen rajauksen kanssa.


Vaihe 6: Rajaa mustalla rajauskynällä alaluomi ja yhdistä silmän ulkonurkassa tämä rajaus ylärajaukseen.


Vaihe 7: Pehmennä alaluomen sekä yläluomen rajaukset levittämällä niiden päälle mustaa luomiväriä.


Vaihe 8: Häivytä nyt luomivärien rajat. Huom! Häivytä luomivaon mustaa sävyä ainoastaan ylös- ja ulospäin, jotta se pysyy selvästi erillään liikkuvan luomen vaaleasta sävystä eikä sotke sitä!


Vaihe 9: Meikkaa kulmakarvat, lisää alas sisäluomelle vaaleaa kajalia ja laita ripsiväriä. Valmis! HUOM: Vaihtoehtoisesti voit vaalean alarajauksen sijaan tehdä mustalla kajalilla sisärajauksen sekä ylös että alas, jolloin meikistä tulee tummempi.

Valmis meikki vaalealla sisärajauksella.


Meikki 4

Vaihe 1: Levitä liikkuvalle luomelle sävyä 2, jätä aivan luomen ulkonurkka ilman luomiväriä.


Vaihe 2: Levitä luomivakoon ja vähän sen yläpuolelle sävyä 1.


Vaihe 3: Levitä kulmaluulle sävyä 3.


Vaihe 4: Tee tummansinisellä luomivärillä v-rajaus silmän ulkonurkkaan. Piirrä luomivärillä ensin silmän ulkonurkasta viistosti ylöspäin viiva, joka yltää luomivaon ulkonurkkaan saakka. Piirrä sitten luomivakoa myöten ulkonurkasta kohti sisänurkkaa lyhyelle matkalle toinen viiva, niin että viivat muodostavat yhdessä poikittaisen V-kirjaimen. Täytä sitten tämän V:n sisäosa kokonaan sinisellä luomivärillä. Voit vielä tämän jälkeen jatkaa luomivärin levitystä jonkin matkaa eteenpäin luomivaossa kohti sisänurkkaa, jos haluat muotoilla luomivakoa selvemmin esiin. Itse tein näin.

V:n muotoilu.

Täytetty V sekä luomivakoa muotoileva ohut luomiväriviiva.

Vaihe 5: Rajaa nyt yläluomi sinisellä eyelinerilla ja alaluomi sinisellä rajauskynällä/sekä yläluomi että alaluomi sinisellä geelirajauksella/sekä ylä- että alaluomi sinisellä rajauskynällä. Itse käytin sekä ylä- että alaluomen rajaukseen NYX:n sinistä rajauskynää sävyssä Sapphire. Levitä rajauksen päälle vielä tummansinistä luomiväriä pehmentämään rajausta.

Rajauskynällä rajattu silmä.

Luomivärillä pehmennetty rajaus.

Vaihe 6: Nyt voit halutessasi häivyttää luomivärien rajoja. Älä kuitenkaan häivytä sinistä ulkonurkkaa kovin paljoa, sillä sen muodon on tarkoitus säilyä selkeänä V:nä ja rajojen tarkkarajaisina! Lisää tämän jälkeen vaaleaa kajalia alas sisäluomelle, meikkaa kulmakarvat ja lisää ripsiväri. Valmis!Näistä kuvista näkee vielä molemmat meikit kerralla, joten voit verrata niitä keskenään. Kuvassa vasemmalla olevassa silmässä siis meikki 3 ja kuvassa oikealla olevassa silmässä meikki 4.
Mikä oli sinun suosikkisi Platinum Rosesta tekemistäni eri versioista?

2 comments:

  1. Mikä löytö sä ootkaan :)
    Mä olen niitä meikittömiä harmaita, syystä etten osaa sitten pätkääkään maalata itteeni. Tahtoisin kyllä oppia, mut... Ei mulla ole mitään taiteellista väri silmää. Nää sun ohjeet saa miettimään et joskos sitä uskaltais kokeilla... :)

    ReplyDelete
  2. Heidi, kokeile ihmeessä! Ei minullakaan ole erityistä värisilmää, kokeilemalla huomaa helpoiten toimivatko jotkin sävyt yhdessä vai eivät. Meikkaamaankin oppii harjoittelemalla ja kokeilemalla erilaisia juttuja, kyllä ne omaan tyyliin ja omiin piirteisiin parhaiten sopivat jutut pikkuhiljaa löytyvät. :)

    ReplyDelete