Monday, March 9, 2009

Edullisia löytöjä: Pirkka Lastenvoide

Esittelin aiemmin edullisena löytönä eli edullisen hintaisena mutta erittäin hyvin toimivana tuotteena H&M:n Smoky Eyes -luomiväripaletin. Nyt on vuorossa seuraavan edullisen löydön esittely!

Pirkka Lastenvoide on vauvojen peppuvoiteeksi alunperin tarkoitettu voide, jota löytää K-ryhmän kaupoista vauvojen vaippahyllykön läheisyydestä. Kyseinen voide on kuitenkin kätevä myös muuhun kuin vauvojen hoitoon: tällä saa myös kasvojen ihon pehmeäksi kuin vauvan peppu!

Pirkan Lastenvoide on hajusteeton, väriaineeton, mineraaliöljytön ja silikoniton. Sen sijaan tuote sisältää runsaasti kosteuttavia ainesosia panthenolia sekä glyseriiniä. Tuote on kätevässä ja hygieenisessä tuubissa, joka on kooltaan 75 ml ja hintaa sillä on vain noin 2 euroa. Tuoksu on hieman erikoinen, mikä johtuu kuitenkin vain hajusteettomuudesta: voiteessa ei ole käytetty erilaisia hajusteita peittämässä ainesosien tuoksua.

Voide on suhteellisen paksua, mutta levittyvyys on hyvä ja voiteen imeydyttyä iho ei enää tunnu rasvaiselta. Omalla toisinaan pintakuivalla sekaihollani käytän tätä yövoiteena, mutta kuivaihoisemmalle tämä sopisi päivävoiteeksikin.

Suosittelen edullista mutta kosteuttavaa tuotetta etsivää testaamaan tämän voiteen, sillä edullisen hinnan ansiosta taloudellinen menetys ei ole suuri jos voide ei jostain syystä juuri omalle iholle sovikaan. Voide sopii hyvin myös käsivoiteeksi, joten tuotetta voi käyttää myös käsien rasvaamiseen.

Lapsenmielistä ilahduttavat tuubin söpöt nallekuvat.

3 comments:

  1. Kiitos tästä vinkistä! Oon käyttäny jo pitkään Erisania, ku en tiä mitään muuta edullista mineraaliöljytöntä ja silikonitonta tuotetta...! Täytyy päästä heti kokeilemaan!!!!

    ReplyDelete
  2. Tämä pitääkin joskus kokeilla. :)

    ReplyDelete
  3. voi vitsit miten loistavaa :D pitäisköhän ihan kokeilla joskus :--D

    ReplyDelete