Sunday, September 27, 2009

Essie: Marabou


Essien Marabou on vaaleanpunainen creme. Sävy on kynsissä hyvin purkkamainen ja barbiemainen. Koostumus on melko paksu eikä levittyvyys ole ihan paras mahdollinen vaan lakka raidoittuu hieman. Olen ollut yleensä paljon tyytyväisempi Essieiden laatuun.

Essie's Marabou is a light pink greme. The shade is very bubblegum and barbie like! This polish is quite thick and doesn't apply as easily as most Essies and it is little streaky as well.

4 comments:

 1. ihana sävy! mistä tuon voi hankkia ja paljonko maksaa?

  ReplyDelete
 2. Nätti :) Mutta eikö tuo ole enemmän lähelle ihonsävyä kuin barbievaaleanpunainen? Vai vääristääkö kuva? Kyse voi toki olla myös määrittelyeroista...

  ReplyDelete
 3. A: Essietä voi tilata esimerkiksi Ebaysta, hintaa yhdellä lakalla on myyjästä riippuen noin 4-8 dollaria. Myös Head2Toebeauty.com myy Essietä, muistaakseni hinta on 8 dollaria pullo. Suomestakin Essietä saa, jälleenmyyjät näkee täältä: http://www.carpelancosmetics.fi/essie/Default.aspx?id=399466

  Suomessa hinta on ilmeisesti lähes parikymmentä euroa / pullo.

  Blushing: Varmaan määrittelyeroja, mulle tulee Barbie mieleen myös sellaisesta ihan vaaleasta vaaleanpunaisesta. :) Toisaalta kuva ei ehkä ihan täysin näytä sävyä oikeanlaisena ja näyttöjenkin asetukset voivat aina hieman muuttaa sävyä eri katsojille.

  ReplyDelete
 4. Nice Post! Thanks for sharing us......

  ReplyDelete