Monday, September 28, 2009

NYX Lipgloss 159 Smokey Look

Otin kuvan aamupostauksessa esitellystä uudesta NYX huulikiillostani 159 Smokey Look huulilla, niin sävystä saa paremmin kuvan. Sävy on ainakin minun mieleeni, sillä se on luonnollinen ja monen meikin kanssa yhteensopiva. NYX:n huulikiilloissa on erinomainen hinta-laatusuhde, sillä muutaman dollarin kiillossa on 15 ml tavaraa ja sävyvalikoima on hyvä. Huulikiillon pysyvyys huulilla on kiilloksi ok, saahan tätä lisäillä säännöllisesti mutta ei kiilto kuitenkaan ihan hetkessä huulilta katoa. Kiilloissa on melko vahva tuoksu, josta tulee mieleeni Dr. Pepper. :D Itse en tuoksusta pidä, mutta onneksi se huulilla katoaa nopeasti eikä tuoksu nenään. Kiilto ei myöskään maistu pahalta (ei sillä että sitä tarkoituksellisesti olisin maistellut...) eikä ole liian tahmaista. Levittyy helposti ja tuntuu huulilla ihanan pehmeältä. Suosittelen kokeilemaan, jos tilaa NYXejä!


I took a photo of my new NYX lipgloss 159 Smokey Look on lips, so you'll see the shade better. I like this shade as it looks natural on lips and goes well with many kind of makeups. NYX lipglosses are well worth their price as they only cost a few dollars but they contain 15 ml/0.53 fl.oz of lipgloss and come in many different shades. NYX lipgloss stays on lips ok, it has to be applied frequently but it dosn't come off from the lips in a second though. The smell is quite strong and reminds me of Dr. Pepper. :D Personally I don't like the smell but luckily it disappears soon on the lips. The lipgloss doesn't taste bad (no, I haven't tasted it on purpose...) and isn't too sticky. It goes on easily and feels really soft and nice on lips. I really recommend trying this product if you buy NYX!

7 comments:

 1. Saisko tota huulikiiltoa mistään lahen kaupasta? Sokoksesta tai triosta? :oo

  ReplyDelete
 2. Anonymous: Ei valitettavasti saa, NYX:n meikkejä ei myydä Suomessa eikä suomalaisissa nettikaupoissa. NYX-tuotteet joutuu hankkimaan ulkomaisista nettikaupoista, esimerkiksi Cherry Culturesta.

  ReplyDelete
 3. Ookkeih :)) Kiitos kumminkin.
  Tiiätkö sitten että olisko jotain muuta merkkii, millä olis ton väristä ja jota sais ihan Suomesta jostakin kaupasta?

  ReplyDelete
 4. Anonymous: En osaa suoraan vinkata samanlaista sävyä, mutta pidän itse Lumenen Natural Code sarjan huulikiillon koostumuksesta ja laadusta. Itselläni on sävy 1 Milk Chocolate, joka on hieman rusehtavampi huulilla kuin tämä NYX:n sävy, mutta voisit katsastaa ainakin sävyt Icy Melon ja Soft Papaya että miltä ne näyttävät. Kuvien perusteella ne ovat hieman saman tapaisia, mutta en ole itse vielä tarkastellut niitä livenä niin en ole ihan varma onko kumpikaan samanlainen kuin NYX.

  ReplyDelete
 5. Juuh, kiitos paljon :))

  ReplyDelete