Sunday, September 20, 2009

Urban Decay primereita / Urban Decay primers


Urban Decay on itselleni uusi merkki, jota en ole vielä kokeillut. Suomestahan tätä ei saa, joten hankinnat joutuu tekemään ulkomailta tai nettikaupoista. Ostin itselleni paljon kehutun Eyshadow Primer Potion eli tuttavallisemmin UDPP:n Ebaysta, kaiken lisäksi jättikoossa eli tuubi sisältää peräti 16,3 millilitraa luomivärinpohjustajaa. Toivottavasti tämä sopii minulle hyvin! Samalta myyjältä tilasin myös Urban Decayn Eyelash Primer Potionin, jota tosin en pääse testailemaan vielä pitkään aikaan koska avasin vastikään Shiseidon Mascara Basen. Pidän kovasti Urban Decayn pakkauksista, joissa yhdistyy kauniisti hopea ja violetti, tuotteet ovat kauniita katsella!

Oletko sinä kokeillut Urban Decayn tuotteita? Mitä pidit?


Urban Decay is a new brand for me, I've never tried it. This brand is not sold in Finland so it has to be bought abroad or from online. I purchased the much appraised Eyeshadow Primer Potion, or UDPP in short, from Ebay. This is a super size, 16.3 ml (0.55 Oz), so I hope this will work for me! I also purchased Eyelash Primer Potion from the same seller, but I won't try this for a long time as I just opened a new tube of Shiseido's Mascara Base. I like Urban Decay's packages a lot, the combination of silver and purple is pretty and the products are lovely to look at.

Have you tried Urban Decay's products? What do you think of them?

9 comments:

 1. Hei! Voisitko kertoa kokemuksiasi tuosta Shiseidon maskaran pohjustajasta? Ja sitten kun olet kokeillut tuota luomenpohjustajaa enemmän, niin kerrothan, mitä mieltä siitä olet, että toimiiko se, jne. Muutenkin kuulisin mielelläni enemmän sinun käyttökokemuksiasia tuotteista. Ja kiitos mukavasta blogista!

  ReplyDelete
 2. Kerron mielelläni kokemuksia Shiseidosta, kunhan pääsen taas kotikoneen äärelle ja tekemään uusia postauksia. :) Kiva kuulla, että kokemuksia olisi mukava kuulla lisää, sillä olenkin ajatellut kirjoitella enemmän myös ihan käyttökokemuksia. Kiitokset myös palautteesta, on aina tosi mukava saada kommenttia blogista lukijoilta! :)

  ReplyDelete
 3. Käytän UD:n primeria aina kun käytän luomiväriä. Olen tykännyt tuotteesta eikä se ole ärsyttänyt ihoani ollenkaan. Tärkeintä on tietysti, että se pitää luomimeikin siistinä paikoillaan.

  Jään odottamaan ripsiprimerijuttua minäkin!

  ReplyDelete
 4. Pidän todella paljon tuosta silmämeikin pohjustajasta, se onkin ainoa UD:n tuote, jota olen kokeillut. Muiden tavoin annan kuitenkin pitkän miinuksen tuosta pullon muotoilusta. Kun aine alkaa käydä vähiin, kannattaa ottaa pullon säännöstelijäsuukappale (mikä on oikea sana?) pois, niin ei tarvitse heti alkaa leikkelemään kappaleiksi.

  ReplyDelete
 5. Pidin alkuun kovasti UDPP:stä mutta lopulta iho ärtyi ja nyt voin käyttää sitä vain satunnaisesti... Ihoni on kyllä todella herkkä ja kuivan puoleinen, tuo kuivattaa sitä lisää. Hyvin kyllä pitää värit paikoillaan, siitä ei moitittavaa :) Purkki on nätti mutta epäkäytännöllinen.

  ReplyDelete
 6. Juu, tuosta pullon epäkäytännöllisyydestä on moni antanut tuotteelle miinusta. Saas nähdä, missä vaiheessa se alkaa itseäni ärsyttämään, varmaan heti kun tuubista ei enää tule ainetta kunnolla ilman että alkaa hajottamaan putelia osiin... Ensi kokeilujen perusteella tuote vaikuttaa kuitenkin hyvältä, arvostelua tulossa kunhan testailen vielä hieman lisää tätä. :)

  ReplyDelete
 7. itellä on toi eyeshadow primer käytössä, paras pohjustus tähän asti.

  ReplyDelete
 8. Itse olen täysin addiktoitunut Urban Decayn tuotteisiin, tuo primer on loistava! Myös luomivärit ovat hyviä näyttävään bilemeikkiin, itse kuolaan Alice in Wonderland book of shadows boksia jota en ole onnistunut vielä löytämään UK:n nettikaupoista.

  ReplyDelete
 9. Anonymous: Alice in Wonderlandia löytyy Ebaysta, kannattaa tsekata sieltä! Ostin itse omani brittien Ebaysta. En tosin ihastunut palettiin ihan täysillä, joten laitan sen myyntiin seuraavalle meikkikirppikselle.

  ReplyDelete