Monday, September 28, 2009

...more NYX!


Tässä vielä lisää uusia NYX-hankintoja. Luomiväripaletit ovat For Your Eyes Only For Eye Color Green ja For Your Eyes Only For Eye Color Brown, kahdeksan kappaletta Jumbo Eyeshadow Pencileitä, kaksi Mega Shine Lipglossia (Smokey Look ja Beige Pearl) sekä joukon jatkona vielä Kleancolorin musta rajauskynä, jossa on mukana hopeista glitteriä. Kaikki Cherry Culture.comista. Lisää tuotteista, kunhan ehdin testailla niitä.


Here some more new NYX purchases. Eye shadow palettes are For Your Eyes Only For Eye Color Green and For Your Eyes Only For Eye Color Brown, then there are eight Jumbo Eyeshadow Pencils, two Mega Shine Lipglosses and also one Kleancolor's black eyeliner pencil with silver glitter. All from Cherry Culture.com. I'll tell more of the products after I have had time to try them.

Jumbo Eye Shadow Pencils

For Your Eyes Only For Eye Color Brown

For Your Eyes Only For Eye Color Green

9 comments:

 1. Noi Jumbo Pencilit on ihan sairaan hyviä luomivärien alle tuomaan lisäräväkkyyttä :) Muutenkin Nyxin meikit on hinta-laatusuhteeltaan erittäin hyviä, sopii ainakin opiskelijabudjetille ;)

  ReplyDelete
 2. Tosi kivoja ostoksia! Hyvän värisiä nuo paletit ja jumbo kynät on ihania.

  Täytyykin jossain vaiheessa taas itsekin tehdä NYX tilaus :)

  ReplyDelete
 3. mistä ostat nuo kaikki ihanuudet?:) olisi kiva jos tietäisit jonkun kotimaisen nettisivun mistä kyseisiä tuotteita saisi edullisesti..??

  ReplyDelete
 4. Anonymous: NYX:n tuotteita ei valitettavasti myydä Suomessa ollenkaan, ei myöskään suomalaisissa nettikaupoissa. :( Omani tilaan Cherry Culturesta, joka on luotettava kauppa ja postittaa tuotteet hyvin pakattuina. Maksaa voi joko luottokortilla tai pay palin kautta. Osoite on www.cherryculture.com. Kyseinen firma sijaitsee USA:ssa, joten tilatessa kannattaa ottaa huomioon ettei tilauksen kokonaisarvo (tuotteet+postikulut) ylitä 45,45 euroa tai paketista joutuu maksamaan alv:n jos se jää tulliin.

  ReplyDelete
 5. Kuinka kauan sulla on kestänyt saada tuotteet tuolta Cherry Culturesta? Parisen viikkoa olen nyt odotellut...

  ReplyDelete
 6. Riina: yleensä parisen viikkoa, mutta sen jälkeen kun tuotteet on postitettu niin paketit voivat toisinaan seikkailla postissa jonkin aikaa enemmänkin. Joskus peräkkäin postitetuista paketeista toinen saapuu viikossa ja toinen kolmessa, joten ei kannata huolestua jos pakettia ei vielä parin viikon kuluttua näy. Toivottavasti pakettisi saapuu pian! :)

  ReplyDelete
 7. uuuh, kiitos tiedosta :) Jatkan odottelua..

  ReplyDelete
 8. mä hätäilin. Ne tuli tänään :D

  ReplyDelete
 9. Riina: Hyvä että tulivat perille! :)

  ReplyDelete