Thursday, September 24, 2009

OPI: Suzi & the Lifeguard


OPI:n Suzi & the Lifeguard on kaunis vaaleanpunainen sävy pienen pienellä shimmerillä. Tämä on todella hempeä sävy, mutta ei kuitenkaan liian barbiemainen vaan hieman tyylikkäämpi. Pidän kovasti! Levittyvyys on hyvä, mutta lakka ei ole kovin peittävä. Kynsissä on kuvissa kolme kerrosta lakkaa ja tarvitsisin vielä yhden kerroksen, jotta kynsien valkeat kärjet peittyisivät kunnolla.

Oletteko muuten koskaan miettineet, miksi niin monissa OPI:n kynsilakoissa on nimessä Suzi? Suzi & the Lifeguard, Suzi Skis in the Pyrenees, Suzi Loves Sydney, Suzi Says Da... Tämä johtuu siitä, että OPI:n toinen omistaja sekä taiteellinen johtaja on nimeltään Suzi Weiss-Fischmann.OPI Suzi & the Lifeguard is a pretty light pink shade with really small shimmer. This is really soft shade but not too Barbie-like pink but a little bit more chic. I like this a lot! This polish applies well but isn't very covering. I'm wearing three coats in the photos and I would need one coat more in order to perfectly cover the white tips.

By the way, have you ever thought about why so many OPI polishes have Suzi in their names? Suzi & the Lifeguard, Suzi Skis in the Pyrenees, Suzi Loves Sydney, Suzi Says Da... This is because the co-owner and artistic director of OPI Products Inc is called Suzi Weiss-Fischmann.

6 comments:

 1. Enpä muuten tiennyt tuota Suzi-juttua!

  ReplyDelete
 2. Olisi tietenkin suotavaa poistaa ylimennyt kynsilakka iholta. Tapahtuu tietenkin kynsilakanpoistoaineella kostutetulla vanupuikolla tai appelsiinipuutikulla, jonka kärkeen on pyöritetty vanua.
  Tälläiset suttuiset kynsilakkakuvat ovat myrkkyä silmille. Tylyä, mutta totta.

  ReplyDelete
 3. Anonymous: Kynsilakanpoistoaineella kostutettu vanupuikko on toden totta kätevä väline ylimenneen kynsilakan poistamiseen. :) Itse en kuitenkaan yleensä poista heti ylimennyttä kynsilakkaa vanupuikon avulla, koska lakka lähtee itsestään irti kun kädet pesee kerran tai pari, joten iholle ei tarvitse laittaa kynsilakanpoistoainetta saadakseen lakan pian irti. Koska lakkasin kynnet illalla niin aamulla ylimennyt lakka oli jo irronnut, mutta koska minulla ei ollut aamulla aikaa ottaa kynsikuvaa ja tiesin sen ennakkoon niin otin sitten kuvan jo illalla kun lakkaus oli vielä suttuinen. Ikävää, että silmäsi myrkyttyivät pahasti, mutta lakan sävy lienee kuitenkin tullut ilmi kuvasta mikä lienee tärkeintä.

  Eikös sitäpaitsi ole vain hyvä nähdä, että kosmetiikkabloggarit eivät ole täydellisiä ja kaikki meikit ja kynsienlakkaukset eivät mene 100% nappiin heti ensi yrittämällä? Esitteleväthän muotibloggaritkin milloin minkäkin laisia vaateviritelmiä, joista osa ei ole kovinkaan onnistuneita. :)

  ReplyDelete
 4. omien kokemusten perusteella tosi monessa opin lakassa peittävyys on ihan kökkö, miks kaikki ostaa niitä?:D tell me!

  ReplyDelete
 5. Anonymous: Riippuuhan se tuloksesta, jota hakee, että onko peittävyys hyvä vai huono asia. :) Vaaleita sävyjä tulee usein käyteltyä ranskalaiseen manikyyriin ja siinä tapauksessa voi olla ihan hyvä juttu ettei peittävyys ole kovin kummoinen, jotta valkeat kärjet kuultavat lakan läpi. Sitten toki kun haluaa laittaa koko kynnelle peittävän kerroksen lakkaa, joutuu laittamaan useamman kerroksen.

  Jos vaalea lakka on todella peittävä, ei itselläni tule ainakaan käytettyä sitä ranskalaisen manikyyrin teossa juurikaan, mutta toisaalta sitä on helpompi käyttää koko kynnelle.

  OPI:n suosiota selittänee osittain sävyvalikoima sekä laatu, itselläni ainakin OPI:n lakat pysyvät yleisesti ottaen hyvin kynsissä ja kuivuvat suht nopeasti.

  ReplyDelete
 6. Sulle sopii kauniisti tämä sävy :) Mulla on sama lakka pikkupullossa mutta en vaan saa sitä toimimaan.. Se on liian lähelle omaa ihonsävyä. Ajattelin testailla sitä joku kerta konanoinnissa, ehkä se sopii siihen...

  ReplyDelete