Wednesday, September 2, 2009

Kirjahankintoja / Shopping books


Hankin AdLibris-nettikaupasta itselleni kolme kauneudenhoitoaiheista kirjaa. Kirjahyllyäni koristavat nyt seuraavat opukset:
- Linda Wells: Allure - Confessions of Beauty Editor (18,70 €)
- Paula Begoun: Don't Go to the Cosmetics Counter Without Me, 7:s painos (22 €)
- Rita Stiens: Totuus kosmetiikasta (16,30 €)
Lisäksi haluaisin hankkia vielä Tuija Luukkaisen kirjan "Meikkaus". Odottelen innolla, että pääsen tutustumaan tarkemmin hankkimiini kirjoihin - nyt alkuviikosta olen ollut niin kiireinen opiskelujen alun kanssa, etten ole ehtinyt sitä vielä tehdä. Blogikin on hieman retuperällä, mutta kameralla odottaa iso kasa kuvia ja luvassa on vielä tällä viikolla ainakin yksi tutoriaali.

Tykkäättekö te lukea kosmetiikka-aiheista kirjallisuutta?

In English:
I bought three books that are all about cosmetics:
- Linda Wells: Allure - Confessions of Beauty Editor (18,70 €)
- Paula Begoun: Don't Go to the Cosmetics Counter Without Me, 7:s painos (22 €)
- Rita Stiens: Totuus kosmetiikasta (16,30 €)
The last one is in Finnish and translates as "The truth about cosmetics". I would also like to buy Tuija Luukkainen's book "Meikkaus" ("Makeup"). I'm really looking forward to having time to read these new books. Now I'm so busy with the beginning of my studies that I haven't had time to take a look at these books and I haven't had that much time for blogging either. Well, I have lots of photos on my camera and I'll definitely publish at least one tutorial this week.

Do you like reading books about cosmetics?

4 comments:

 1. Jees, tykkään kovasti! :) Tuo "Totuus kosmetiikasta" on oikein hyvä kirja, mutta nimeksi sopisi paremmin "Luonnonkosmetiikka" sillä siitä kirja kertoo ja sen puolesta liputtaa. Olisin toivonut että siinä olisi enemmän ruodittu tämän yleisemmän eli synteettisen kosmetiikan ominaisuuksia.

  ReplyDelete
 2. Kerro heti kun olet päässyt tutustumaan noihin tarkemmin! Mä olen innostunut meikkikirjoista, mutta kovin kalliita ei uskalla tilata kun osa on osoittautunut täysin turhiksi. Luotan sun mielipiteeseen asiasta ;) Täytyy itsekin kirjoitella blogiin noista muutamasta kirjasta, jotka omistan. Vaikka selaan paljon nettiä, niin kyllä perinteinen kirja vaan viehättää enemmän, kiva lueskella illalla sängyssä :)

  ReplyDelete
 3. Olen samaa mieltä Inkiväärin kanssa. Mielenkiintoista luettavaa oli kyllä tuo kirja! Suosittelen.

  ReplyDelete
 4. Mulla on tuo Allure ja ihan kiva, ei erikoinen. Kevin Aucoinilla on hyviä kirjoja.

  ReplyDelete