Sunday, September 27, 2009

Tulossa / Coming soon...

Ajattelin vain ilmoittaa niille, jotka ovat kertoneet toiveita postausten suhteen, että toiveet ovat kyllä muistissa ja postaukset tulossa mahdollisimman pian. :) On vain ollut hieman kiireitä ja niin monta postausta tekeillä ja suunnitteilla, että en ole ehtinyt kaikkea tehdä vielä. Tulossa on seuraavanlaisia toivejuttuja:

- vanhojentanssimeikki turkoosin puvun seuraksi
- silmänrajauksista juttua
- silmälasien käyttäjälle meikkivinkkejä

Lisäksi tulossa on aloittelijan meikkitutorial osa 3 sekä NYX:n luomiväripalettien swatcheja.

Mitä mieltä muuten olette, jos blogi päivittyy jatkossakin välillä kahdesti päivässä? Onko kaksi postausta päivässä liikaa vai ihan ok? Onko parempi jos molemmat päivitykset tulevat samaan aikaan aamulla vai toinen aamulla ja toinen illalla? Vastatkaahan sivupalkin kyselyyn aiheesta! :)


I just wanted to let those people know, who have requested blog postings, that I remember you requests and will make postings of them soon. :) I have just been quite busy and have been planning many postings recently so I haven't had time yet to make all the postings that are on their way. Coming soon are the following requests:

- makeup for a school dance
- eyelining tips
- makeup tips for those who wear eyeglasses

Also coming soon are beginner's makeup tutorial part 3 and NYX eyeshadow palettes' swatches.

What do you think, if I sometimes update the blog twice a day? Is it too much or OK? Is it better if both postings are published on the morning or if one is a morning post and the other is an evening post? Let me know your opinion by clicking the poll on the sidebar! :)

3 comments:

  1. On ok jos tulee kaks merkintää päivässä, on enemmän luettavaa ainakin. Eikä oo niin väliä millon ne tulee ! (:

    ReplyDelete
  2. voisiko samalla tulla vanhojentanssimeikki MYÖS punaisen puvun kanssa? :) kiitos!

    ReplyDelete
  3. Anonymous 2, pistetään toive mieleen! :)

    ReplyDelete