Friday, September 18, 2009

Bronzed and Beautiful!


Hankin HQHair.comista Too Facedin Bronzed and Beautiful -setin, joka sisältää Snow Bunnyn, Sun Bunnyn ja Pink Leopardin sekä siveltimen. Tämä maksoi postareineen alle 20 euroa, koska paletti on nyt tarjouksessa 13 puntaa. Snow Bunny minulla on ollut aiemmin, mutta myin sen tänä vuonna ja hankin nyt tilalle tämän paletin.

Kaikki kolme puuteria ovat aurinkopuutereiksi tarkoitettuja ja enemmän tai vähemmän hohtelevia. Snow Bunny käytän itse lähinnä poskipäiden korostukseen tai poskilla. Sun Bunny on eniten perus aurinkopuuterin oloinen. Pink Leopardia en ole vielä testaillut, mutta veikkaan että Snow Bunnyn tapaan tulen käyttämään sitä korostuksiin.



I bought Too Faced's Bronzed and Beautiful set from HQHair.com. It is on sale and costs only 13 pounds. Set includes Snow Bunny, Sun Bunny and Pink Leopard along with a brush. I have owned Snow Bunny before but I sold it this year and now I purchased this set which has all three Too Faced bronzers in the same package. These are all threaa meant to be bronzers, but personally I think that Sun Bunny is the only basic bronzer of these three and I use Snow Bunny and Pink Leopard more as a blush and for highlighting.

3 comments:

  1. Nää on niin söpöjä, etenkin pinkki leopardi niin pienenä siellä :D

    ReplyDelete
  2. Sulonen pakkaus kyllä! <3 Kerrothan näistä joskus lisää? :)

    ReplyDelete
  3. Toi pinkki leopardi on tosiaan söpön pieni. :D Nuo kaksi muutahan ovat ihan kunnon kokoisia.

    Eve-ning, kerron kyllä! :) Laitan swatchia joku päivä niin näkee paremmin miltä nämä näyttää.

    ReplyDelete