Sunday, February 8, 2009

Diorin luomiväripalettien swatcheja osa 1: vanhat paletit

Diorin paletit ovat kalliita mutta suosittuja. Itselläni on/on ollut yhteensä noin 34 Diorin luomiväripalettia. Valitettavasti en ole tajunnut läheskään kaikista tehdä swatcheja, mutta ne swatchit mitä olen tehnyt jaan nyt kanssanne. Ehkäpä nämä helpottavat päätöksentekoa sen suhteen, mikä paletti kiinnostaa ja mikä ei, sekä auttavat niitä jotka tilaavat palettinsa netistä eivätkä ehkä pääse ollenkaan testaamaan haluamaansa palettia livenä ennen tilausta.

Tässä ensimmäisessä Diorin swatch-postauksessa esittelen vanhempia Diorin paletteja, joita ei myydä enää Diorin standeilla mutta joita saattaa löytää vielä esimerkiksi Ebaysta, Huutonetistä tai Strawberrynetistä tai muista nettikaupoista.

Dior Brun Casual.

Ensimmäisenä Diorin Brun Casual. BC on mukava peruspaletti luonnollisista sävyistä pitävälle, omani myin kuitenkin pois pienen harkinnan jälkeen koska paletissa oli muutama sen verran lämmin sävy, etten itse niistä oikein pitänyt. Kovin viileäsävyiselle tämä paletti siis ei ole paras valinta nudepaletiksi.

Dior Blue Croisette.

Blue Croisette on poistunut valikoimista viime aikoina, joten sitä saattaa ehkä vielä löytää alennusmyynneistä. Blue Croisette on kokonaisuudessaan vaaleista sävyistä koostuva paletti, jolla ei saa aikaan voimakasta meikkiä. Kokonaisuus on vaaleansininen, osa sävyistä shiftaa lilaan tai aavistuksen vihertävään. Tällä saa aikaan nätin vaalean kokonaisuuden, jota voi terästää esimerkiksi tummansinisellä rajauksella.

Dior Seascape.

Seascape on herkullisen sini/turkoosi/liila paletti, joka nimensä mukaisesti tuo mieleensä meren eri sävyineen. Raikas kokonaisuus on selvästi viileäsävyinen.

Dior Flower Blossom.

Myös Flower Blossom on poistunut kaupoista viime aikoina, joten tätäkin ehkä saattaa hyvällä tuurilla vielä jostain bongata yksittäiskappaleen alesta. Swatchin tekeminen Flower Blossomista on vaikeaa, sillä paletti on hyvin vaaleasävyinen. Tätä swatchia varten sävyjä on jouduttu hinkkaamaan käteen jo ihan urakalla. Paletti on kokonaisuudessaan vaaleanpunasävyinen (yksi persikkaisempi sävy mukana) ja tekee todella luonnollisen ja kevyen meikin. Nätti arkimeikkiin, mutta ei monipuolinen. Lisäksi yksi sävyistä on hyvin hileinen eikä anna juurikaan mitään sävyä iholle.

Dior Myriad.

Myriad on vanha kausipaletti, joka ei ole koskaan vakivalikoimissa ollutkaan. Siksi paletin saatavuus on heikko, mutta omani sain bongattua vielä viime vuonna Ebaysta. Jos tämän paletin jostain löytää niin suosittelen ostamaan tämän, sillä tämä sininen paletti on laadultaan erinomainen ja sävyiltään todella kaunis. Tällä saa aikaan monipuolisesti erilaisia sinisiä meikkejä, sillä paletista löytyy niin vaaleita kuin keskitummiakin sävyjä sekä yksi tumma sävy.

Dior Pure Dreams.

Myös Pure Dreams on vanha kausipaletti, jonka saatavuus on siksi heikko. Paletti on yksi omista suosikeistani, sillä vaaleanpunaiset, hopeiset ja ruskeat sävyt on suosikkejani silmämeikissä. Tällä saa aikaan kauniin kevyehkön arkimeikin.

Dior Secret Charm.

Secret Charm on myös vanha lookpaletti, joka on ollut erittäin pidetty. Paletti on monipuolinen kokonaisuus jolla onnistuu niin vaaleat, keskitummat kuin tummatkin meikit. Tämä paletti on myös yksi omista suosikeistani.

Dior Water Mist.

Water Mist sisältää pelkkiä mattasävyjä ja on kokonaisuutena hyvin viileäsävyinen. Paletissa on kaksi tummempaa sävyä sekä vaaleita sävyjä, ainoa keskitummaa sävyä muistuttava sävy on harmahtava sävy, joka näkyy kuvassa keskellä.

Dior Rose Spirit.

Rose Spirit on hieman lämpimämpi sävyiltään kuin monet Diorin liiloja/violetteja sävyjä sisältävistä paleteista.

Dior Tropical.

Tropical on nimensä mukaisesti täynnä värikirjoa kuin trooppinen kukka tai papukaija. Paletti sisältää kirkkaita ja värikkäitä sävyjä.

Dior Dolce Vita.

Dolce Vitan erikoisuutena on muuten viileähkön paletin lämmin vihreä sävy, jossa on mukana paljon keltaista.

Dior Precious Hope.

Precious Hope on kokonaisuutena vaaleahko paletti, jolla saa aikaan lähinnä kevyen meikin. Paletin sävyistä yksi on hileinen ja hileet leviävät helposti, kuten kuvastakin huomaa.

Seuraavassa Diorin swatch-postauksessa sitten hieman uudempia paletteja!

2 comments:

  1. Uuh, ihania. Mitä käytät Myriaden pohjustuksena? En oikein ikinä onnistu sen kanssa, en saa värejä näkyviin noin voimakkaana. Liian tumman pohjustuksen kanssa se ei toimi ja sopivan vaaleaa en ole löytänyt joka ei shiftaisi minttuun vaan olisi selkeästi vaaleansininen.

    ReplyDelete
  2. Mulla on luomivärien pohjustuksena aina meikkivoide + irtopuuteri -yhdistelmä, ei sen kummempaa. Värit saan näkymään voimakkaampana kun käytän siveltimen sijaan värin levitykseen applikaattoria ja töpöttelen väriä paikalleen ennemmin kuin vedän applikaattorilla vetoja. Häivytykset teen sitten siveltimellä.

    Swatchissa ei ole mitään pohjustusta kädellä ja värit on levitetty applikaattorilla.

    ReplyDelete