Saturday, February 14, 2009

Kukkatarramanikyyri


Innostuin hieman kynsitarra-arkin kanssa ja tässä lopputulos. Koko kynnellä on kaksi kerrosta Essien Mademoiselle-lakkaa ja koristeluun käytetyt tarrat on tilattu Ebaysta. Mademoiselle on suosittu lakka klassiseen ranskalaiseen manikyyriin ja on helppo ymmärtää miksi. Lakka on läpikuultava nude, jossa on hento vaaleanpunainen vivahde. Pullossa lakka näyttää vaaleanpunaisemmalta kuin kynnellä.


2 comments:

  1. Voi että ihanat tarrat! Tykkäisin itsekin kokeilla tommosia tarroja, mutta ei ne varmaan näytä vähän lyhyemmissä kynsissä niin näteiltä :(

    ReplyDelete
  2. Kyllä tarroja kannattaa kokeilla lyhyempiinkin kynsiin! Itsekin olen käyttänyt tarroja silloinkin kun kynnet ovat olleet ihan nysät, eli kynnet eivät ole yltäneet lainkaan sormen pään yli. Tarroja on kuitenkin eri kokoisia, joten kannattaa vain valita pienempikokoisia niin lyhyempi kynsi ei sitten näytä niin "täydeltä" kuin isomman tarran kanssa. :)Itse ostan tarrani lähinnä Ebaysta, josta niitä saa huomattavasti Suomen hintoja halvemmalla, joten voi ostaa helpommin erilaisia tarroja kokeiltaviksi.

    ReplyDelete