Monday, February 16, 2009

Tangle Teezer - hiusharjojen aatelia

Olin kuullut niin paljon kehuja uudenlaisesta hiusharjasta nimeltä Tangle Teezer, että sorruinpa sitten itsekin ostamaan sen jonkin aikaa sitten. Aluksi olin hieman epäileväinen, sillä kuulosti hieman ihmeelliseltä miksi jotain hiusharjaa hehkutetaan niin paljon. Voiko hiusharjoissa olla eroja kovinkaan paljon?

Kun sitten sain oman Tangle Teezerini, oli pakko myöntää, että kehuihin ei voi kuin yhtyä. Harja on kerrassaan uskomattoman hyvä! Mikä tämä Tangle Teezer sitten oikein on?


Tangle Teezer on uudenlainen hiusharja, jonka luvataan olevan hiuksille huomattavasti hellävaraisempi kuin perinteisten hiusharjojen. Harja selvittää takut kivuttomasti ja helposti, sitä voi käyttää jopa märkiin ja kosteisiin hiuksiin, se antaa harjatessa samalla kevyen päänahkahieronnan ja ainutlaatuisen muotoilun takia harja minimoi harjalla nykimisen aiheuttamat vauriot, hiusten katkeilun sekä hiuksen sarveiskerroksen vauriot. Harja sopii myös hiuslisäkkeiden käyttäjille sekä kiharoille hiuksille ja jopa afrohiuksille. Ei ihme, että TT on moneen kertaan palkittu tuote!

Oman kokemukseni perusteella lupaukset pitävät paikkansa. Piikit ovat taipuisat eivätkä raavi päänahkaa, isotkin takkupallot selviävät helposti ja ilman itkua ja hammasten kiristelyä ja hiukset jäävät harjauksen jäljiltä sileiksi ja hyvinvoivan näköisiksi. Pinkistä TT:stäni tuli saman tien uusi paras ystäväni.

Harjan piikit ovat kohtalaisen lyhyitä, joten paksuhiuksinen ei saa harjattua koko hiusmassaansa harjaamalla hiuksensa vain hiusten päältä. Itsekin joudun käymään hiukset läpi sekä ala- että yläpuolelta, mutta tämä ei ole iso vaiva. Omituinen muoto ja harjan varrettomuus ihmetyttivät aluksi, mutta harjasta tottuu kyllä nopeasti pitämään kiinni.

Mistä tätä ihmeharjaa sitten saa? Suomessa harjaa voi ostaa ainakin joistain kampaamoista, hintaa harjalla on 17 euroa. Myös netistä tilaaminen onnistuu esimerkiksi Look Fantasticista tai Tangle Teezerin kotisivuilta. Harjaa saa mustana ja pinkkinä ja lisäksi TT:n kotisivuilla on myynnissä rajoitettu erä violettia glitterharjaa. Netistä tilaamalla hinnasta saattaa säästää muutaman euron.

Pinkin Tangle Teezerin kuva on täältä, samasta osoitteesta voi lukea lisätietoa harjan ominaisuuksista.

4 comments:

 1. Mä olen ajatellut, ettei tuo harja sovi pitkälle tukalle, mutta eipä siitä juuri negatiivisia kommentteja kuulu mistään päin.

  ReplyDelete
 2. Honey, omat hiukseni yltävät takaa rintsikoihin asti ja TT toimii hyvin, joten ainakin tämän mittaisille hiuksille uskallan suositella tuota.

  ReplyDelete
 3. Minä taas olen aina mieltänyt tuon enemmänkin pitkien hiusten takun selvittäjäksi, mutta nyt tuli sellainen tunne, että tämä polkkatukkakin tahtoo tuollaisen. :)

  ReplyDelete
 4. Täytyy päivittää kun olen aikoinaan kommentoinut tätä :) Hyvin sopii pitkälle tukallekin, mullakin on nyt oma!

  ReplyDelete