Monday, February 9, 2009

Diorin luomiväripalettien swatcheja osa 2: uudempia paletteja

Tämän kertaisessa Diorin swatch-postauksessa esittelen loput Diorin swatchini. Nämä swatchit ovat uudemmista paleteista kuin edellisen postauksen, joten nämä paletit ovat joko parhaillaan valikoimissa tai uudemmista look-kokoelmista ja limited edition look-paletitkin ovat siten vielä helpommin saatavissa esimerkiksi nettikaupoista.

Dior Goldfever.

Goldfever kuuluu Iridescent-koostumuksen omaaviin Diorin paletteihin, joten sen kaikki sävyt ovat hyvin hohtavia. Goldfever oli osa kesän 2008 Goldrush-lookia. Paletilla saa aikaan kevyen ja hohtavan nudemeikin, mutta tummaa meikkiä tällä ei yksinään oikeastaan saa aikaiseksi.

Dior Moonlight.

Moonlight kuului Diorin Holiday 2008 -kokoelmaan, joka julkaistiin talvella 2008. Moonlight oli LE-paletti, joka ei jäänyt valikoimiin toisin kuin lookin toinen paletti Twilight. Moonlight on monikäyttöinen paletti, jossa on pari vaaleaa sävyä, pari hieman tummempaa sävyä sekä yksi tumma sävy, jolla voi esimerkiksi tehdä rajaukset.

Dior Pink Idol.

Pink Idol on kokonaisuutena melko lämminsävyinen. Swatchissa kaksi tumminta sävyä ovat hieman vääristyneet, oikeasti ne taittavat enemmän violettiin eivätkä näytä noin ruskehtavilta.

Dior Sweet Illusion.

Sweet Illusion koostuu neljästä vaaleasta ja yhdestä tummasta sävystä. Kokonaisuus on vaalea ja sävyt ovat viileitä/neutraalihkoja.

Diorin Stylish Move.

Tämä swatch on valitettavasti todella viileäsävyinen ja tumma, kiitos vähäisen luonnonvalon. Stylish Move on joka tapauksessa hyvin suosittu violetti paletti. Sävyt ovat hyvin viileitä lukuunottamatta toiseksi tumminta sävyä, joka on hieman lämpimämpi.

Dior Sky Glow.

Sky Glow on myös Iridescent-paletti eli kaikki sävyt ovat todella hohtavia. Paletin sävyt muistuttavat paljon Silver Goddess -paletin sävyjä, joten jos et ostanut syksyn 2007 -lookiin kuulunutta Silver Goddessia ja kadut sitä nyt, niin kannattaa ehkä tsekata tämä paletti.

Dior Night Dust.

Night Dust on sävyiltään hyvin klassinen peruspaletti. Hohtava valkea, harmaa, lilaan taittava harmaa, kimaltava musta sekä lämmin ruskea tarjoavat monia erilaisia yhdistelymahdollisuuksia.

Dior Petal Shine.

Petal Shine on myös Iridescent-paletti, joka hohtaa vahvasti. Keskimmäinen sävy on lämpimähkö, mutta paletti käy myös viileäsävyisille.

No comments:

Post a Comment