Saturday, February 7, 2009

Edullisia löytöjä: H&M Smoky Eyes -luomiväripaletti

Välillä aina onnistaa ja löytää edullisen löydön, laatutuotteen halvalla. Mukaani tarttui H&M:ssä käydessä kymmenen luomivärinapin paletti nimeltä Smoky Eyes hintaan 6,90 euroa. Kaikki paletin sävyt ovat tummia, joten tämä sopi hyvin kosmetiikkakokoelmani lisäksi yhdistettäväksi vaaleisiin sololuomareihini.

H&M Smoky Eyes -luomiväripaletti 6,90 euroa.

Paletissa on sekaisin sekä lämpimämpiä että kylmempiä sävyjä. Itselleni sopivat kylmät sävyt selvästi lämpimiä paremmin, mutta eiköhän noita lämpimämpiäkin sävyjä tule käytettyä pienissä määrin yhdistettynä viileämpiin sävyihin. Paletissa on mukavan monipuolisesti sinisen, ruskean, harmaan ja violetin eri sävyjä sekä mm. vihreä sävy. Eniten ilahduin paletin laadusta, sillä testatessani kaikkia sävyjä iholle huomasin niiden olevan sangen pigmenttisiä eikä niissä ollut ympäriinsä leviäviä hilehippuja vaikka sävyt hieman hohtavia ovatkin.

Tässä paletin ylärivin sävyt vasemmalta oikealle.

Paletin ylärivistä löytyvät lämpimään taittava violetti, lämpimään taittava tummanruskea, petroolinsininen, kylmä harmaaseen taittava ruskea sekä kylmä tummanharmaa. Kaikissa sävyissä on hieman pienen pieniä hohtavia hippusia, jotka eivät kuitenkaan juurikaan erotu eivätkä varise.

Ja tässä alarivin sävyt myöskin vasemmalta oikealle.

Alarivistä löytyy lämmin kanervan sävy, lämmin ruskea, kylmä harmaa (näyttää kuvassa hyvin siniseltä), lämmin vihreä sekä ihan aavistuksen ruskeaan taittava kylmä harmaa. Myös alarivin sävyt sisältävät hieman hohtavia hippusia. Hileiksi paletin hippusia ei kuitenkaan viitsi kutsua, koska ne eivät ole yhtä selviä ja näkyviä kuin monissa luomiväreissä.

Paletin mukana tulee kaksi kaksipäistä applikaattorisivellintä ja sen verran kun itse palettia olen ehtinyt testailla, niin intensiivisimmän tuloksen saa tosiaan applikaattoreilla. Siveltimiä käyttämällä saa kevyemmän tuloksen, joten paletti on sangen monikäyttöinen. Lisäplussaa siitä, että paletin napit ovat mukavan kokoisia eivätkä pikkuriikkisiä.

Jos kaipaat monipuolisia tummempia sävyjä luomivärikokoelmaasi mutta et haluaisi maksaa maltaita, niin kannattaa käydä tsekkaamassa tämä paletti!

4 comments:

 1. Ihana blogi! Aivan loistava! Löysin tämän juuri ja rakastan juuri tuollaisia kauneus-ja meikkiaiheisia blogeja. Odotan innolla kaikkia postauksia! :))

  ReplyDelete
 2. Ihana kuulla, että miellyttää! :) Mukavaa, että blogista on iloa jollekulle!

  ReplyDelete
 3. Aika kivalta näyttää tuo paletti, etenkin nuo sinisen sävyt :)

  ReplyDelete
 4. Itse ostin H&Mn saman sarjan "glittery eyes" uuden vuoden kunniaksi :) Se ei ainakaan hirveen hyvää laatua ollut, mutta ehkä se, että se oli niin hileinen vaikutti käyttävyyteen myöskin..

  ReplyDelete