Wednesday, February 25, 2009

Haaste : Viisi outoa tapaani

"Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

Charming Nailsin haastamana paljastan siis muutaman omituisuuteni:
 1. Charming Nailsin tapaan minunkin outoihin tapoihini kuuluu kosmetiikkaputeleideni hipelöinti ja ihastelu. Saatan purkaa kaikki luomivärit sängylle vain katsellakseni niitä ja asettelen ne sitten taas laatikkoonsa. Meikkejä tulee myös järjesteltyä huvin vuoksi jos on tylsää tai jos meikkien katseluhimo iskee.
 2. Jos en saa unta, en laske lampaita vaan hiustenhoitotuotteita tai meikkejä. Laskeskelen siis päässäni montako tuotetta minulla, moniko hiusputeli todennäköisesti loppuu tänä vuonna, montako ihonhoito- ja meikkituotetta luultavasti kulutan loppuun tänä vuonna ja niin edelleen. Onneksi putelit eivät sentään ajatuksissani hyppele aitojen yli kuten lampaat konsanaan!
 3. Sänky on lempihuonekaluni, ollut teinistä asti. Rakastan nukkumista ja sängyssä köllöttelyä sekä lueskelua sängyssä. Myös gradua tein usein sängyssä samoin kuin koulu- ja opiskeluaikana läksyjä ylipäätään. Mieheni mielestä ansaitsisin jonkin erityisupean laatusängyn, kun kerta kuitenkin vietän vähintään puolet elämästäni sängyssä.
 4. Juttelen pehmoleluilleni. Lisäksi pehmoleluillani on persoonat ja ne jutustelevat minulle. Nukun usein pehmolelujen kanssa etenkin päiväunilla. Ja ikää on siis 25 vuotta, ei 5 vuotta....
 5. Katson televisiosta omituisia japanilaisia sarjoja, kuten Hullut japanilaiset, Ninja Warrior ja Banzuke. Kaikkien sarjojen ideana on, että kilpailijoiden pitää suoriutua omituisista tehtävistä tai hassuista esteradoista. Nauraa hohottelen ääneen kilpailijoiden hassuille mokauksille ja voihkin myötätunnosta kun johonkuhun näyttää sattuvan. Eläytymiskykyni japanilaisten friikkikisojen kilpailijoihin lienee ylittänyt jo kauan sitten normaalin tason...
Haastan:

Heidin

Mannan

Keittiövaa'an
Oonan
MouMoun

4 comments:

 1. Kiitos haasteesta.:) Toteutin tuon:
  http://moumoumouruaa.blogspot.com/2008/10/min-omituinen-otus.html

  ReplyDelete
 2. Melkeinpä arvasin, että sinut on ehditty haastaa jo tähän(kin) haasteeseen. :D

  ReplyDelete
 3. Putelit hyppii aidan yli...nauroin yksikseni täällä :D

  ReplyDelete
 4. Hihhih, hauska idea :D

  ReplyDelete