Thursday, February 26, 2009

Tutorial: L'Oréal luomiväritrio Smoky Chestnut osa 2

Eilisessä postauksessa esittelin kaksi tapaa asetella Lorealin luomiväritrio Smoky Chestnutin (eli Linda Evangelistan paletin) sävyt luomille. Tänään esittelen vielä kaksi lisätapaa käyttää kyseistä palettia.

Tumma banaani
Tummassa banaanissa meikin painopiste on tummassa banaanirajauksessa.

Vaihe 1: Levitä sävyä 3 koko liikkuvalle luomelle.


Vaihe 2: Levitä sävyä 1 luomivakoon banaanin muotoisesti. Älä levitä sävyä ihan luomivaon sisänurkkaan asti.Vaihe 3: Lisää sävyä 2 saman muotoisesti tumman banaanivarjostuksen yläpuolelle sekä osittain sen päälle.


Vaihe 4: Lisää sävyä 3 edellisten sävyjen yläpuolelle.


Vaihe 5: Häivytä ylös- ja ulospäin.


Vaihe 6: Viimeistele ripsivärillä sekä meikkaa kulmat kuten haluat. Meikin loppuvaiheeseen on kaksi eri vaihtoehtoa:
Vaihtoehto 1: Lisää sitten vaalea sisärajaus. Vaaleahko päivämeikki on valmis.
Vaihtoehto 2: Lisää yläluomelle musta rajaus eyelinerilla tai silmänrajauskynällä. Tee lisäksi mustalla kajalilla sisärajaus sekä ylä- että alaluomelle. Tummempi meikki on valmis.

Valmis meikki ilman tummia rajauksia eli vaihtoehto 1.

Valmis meikki tummilla rajauksilla eli vaihtoehto 2.

Tumma meikki
Viimeinen meikkityyli on smoky-tyylinen tumma meikki, jota voi käyttää vaikka iltameikkinä.

Vaihe 1: Levitä sävyä 1 koko liikkuvalle luomelle. Tee samalla sävyllä myös alarajaus.Vaihe 2: Levitä sävyä 2 luomivakoon ja hieman sen yläpuolelle.


Vaihe 3: Levitä sävyä 3 hieman sävyn 2 päälle sekä siitä ylöspäin aina kulmakarvoihin asti.


Vaihe 4: Häivytä rajat. Voit mielesi mukaan joko jättää rajat selvemmiksi tai häivyttää niitä enemmän.


Vaihe 5: Tee rajaus yläluomelle. Itse käytin rajauksen tekoon nestemäistä eyelineria.


Vaihe 6: Jos teit vaiheessa 5 rajauksen eyelinerilla, voit pehmentää rajauksen jälkeä lisäämällä sen päälle vielä rajauskynää. Itse tein juuri näin. Tee lisäksi kajalilla sisärajaukset sekä ylä- että alaluomelle.


Vaihe 7: Muotoile kulmat kuten haluat ja lisää ripsiväri.Mikä tämän paletin erilaisista meikkiversioista on suosikkinne ja miksi?

8 comments:

 1. Moi,
  Löysin tänään sattumalta blogisi ja olen ihastunut! En käsitä miten olen aikaisemmin pärjännyt ilman tällaista ihanaa meikki/kynsiblogia. =o) Palaan varmasti takaisin. Erityisesti ihania nämä tutorialit. Nimimerkillä 10v. olen osannut vain banaanivarjostuksen, näistä innostuneena joku päivä ehkä vielä muutakin. ;o)

  ReplyDelete
 2. Tervetuloa lukijaksi! :) Toivottavasti jutuistani on hyötyä ja uskaltaudut kokeilemaan jotain muutakin kuin banaanivarjostusta! ;o)

  ReplyDelete
 3. Aww. Loistava blog, tämän meikkitutorialin jälkeen alan kyllä kyttäämään tätä ja pistin kirjanmerkkeihinikin. Ihanan näyttävä ja silti vielä suht luonnollinen meikki. :)

  Olisi tosi loistoa, jos voisit vielä tutoriaaleihin hieman paljastaa vaikka molemmat silmät, niin näkisi että miltä ne sitten näyttävät kasvoilla. Ymmärrän kyl jos haluat pitää itsesi anonyymimpänä, mutta jos vaikka edes molemmat silmät näkisi, niin kokonaisuus hahmottuisi hyvin.. Meinaan että usein näkee kauniissa värikirjoissa toimivia meikkejä, mutta kokonaisuus sitten "kusee" kun yksittäinen silmä on liian hieno ja ei sovi kasvonpiirteisiin.. En osaa nyt selittää, toiv. ymmärsit :)
  Itellä on siniset silmät, mitkähän värisävyt sellaisiin sopisi. Anteeksi tämä pitkä kommentti.

  ReplyDelete
 4. Voin kyllä kuvata molemmatkin silmät, se käy hyvin. Tällainen palaute on tosi tervetullutta, niin tietää vähän paremmin että mitä lukijat toivovat. :)

  Voisin tehdä postauksen tuosta, mitkä sävyt yleisesti ottaen korostavat minkäkin värisiä silmiä. Teen tuon viimeistään alkuviikolla.

  ReplyDelete
 5. Pysyispä luomivärit munki luomilla noin nätisti :(

  ReplyDelete
 6. Mä kuvittelin osaavani meikata, koska osaan mielestäni käyttää ja yhdistellä värejä ihan luovasti, mutta mähän olen ihan palikkameikkaaja! Koska oli värit mitkä tahansa, vaalein on aina sisänurkassa, pääväri keskellä ja tummin ulkonurkassa ja banaani MF Burnt Barkilla. Mun on pakko joku ilta ehtiä istua alas näiden sun ohjeiden kanssa ja alkaa harjoitella. Tosin en usko pitäväni noista missä tumma smoky-tyylisistä itselläni, mun silmät on niin pienet ja syvällä etten koskaan saisi toimimaan noin kauniisti kuin sun esimerkkikuvissa.

  ReplyDelete
 7. Saitpahan mutkin sitten himoitsemaan tätä paletti, vaikka kaupassa hipelöidessä ei pahemmin innostanut ;)

  ReplyDelete
 8. hhih, jos haluu korostaa silmävärejä niin kantsii käyttää vastakkaista väriä. Esim sinisen silmän ympärille kannattaa laittaa oranssihtavaa / oranssiruskeaa luomiväriä, sillä se korostaa.

  ihannäin vinkki vinkki lukijoille 8D jokka ees kommentteja kyylää.

  Jaja ihana tutorial oli (---: selkeä jne mukava 8D

  ReplyDelete