Wednesday, February 4, 2009

Beauty Babe esittäytyy

Ehkä paras tapa aloittaa uusi blogi on esitellä sen kirjoittaja, joten päätin näin aluksi kertoa hieman itsestäni. Olen 25 vuotias kosmetiikkaa rakastava blondi (myös henkisesti!). Rakastan lukea kosmetiikasta ja hiusten hoidosta, kynsilakkakokoelmani valtaa tilaa hyllyköstäni yhä enemmän ja enemmän ja kaupoissa käydessäni minut bongaa helpoiten hengailemasta kosmetiikkaosastolta.

Vuosien varrella olen huomannut, että vaikka en itseäni minään kosmetiikan asiantuntijana pidäkään, niin usein tutut kyselevät minulta neuvoja milloin minkäkin asiaan liittyvän jutun suhteen. Tästä sain pikkuhiljaa idean kerätä kosmetiikkahöpinöitäni blogiksi, jotta niistä mahdollisesti olisi hyötyä jollekulle muullekin. Lisäksi nautin itse kosmetiikkablogien katselemisesta joten toivottavasti oma blogini voi myös toimia inspiraationa muille itseni kaltaisille hörhöille.

En siis ole kosmetologi, en meikki- enkä kynsitaiteilija enkä mikään muukaan alan ammattilainen. Olen pelkkä harrastelija, joten en ole täydellinen meikkaaja tai kynsien lakkaaja. Toivottavasti voin silti tuoda hieman iloa ja kauneutta maailmaan tällä blogillani.

Kommentit ovat aina tervetulleita, samoin ehdotukset jutun aiheiksi!

No comments:

Post a Comment