Saturday, February 21, 2009

Ranskalainen manikyyri hopearajauksella

Tässä jälleen uusin kynsien lakkaukseni. Tein kynsiini perinteisen ranskalaisen manikyyrin lakkaamalla ensin kärjet valkeiksi OPI:n Bride's Bouquet -lakkaa käyttämällä. Tämän jälkeen laitoin koko kynnelle yhden kerroksen hyvin vaaleaa ja hohtavaa Essien Nude Beachia. Kärjen ja loppukynnen väliselle rajalle tein hopeisen rajauksen koristelulakalla.

OPI Bride's Bouquet, Essie Nude Beach ja hopeinen koristelulakka.

Tässä samalla voisin kiittää kaikkia edelliseen kyselyyn vastanneita, jotka arvioivat blogiani. Palaute oli pääosin oikein positiivista ja se toki kannustaa jatkamaan kirjoittelua. Parantamistakin toki aina löytyy. :) Kaikenlaisia ideoita kirjoitusaiheiksi pyöriikin jo päässäni, mutta sen lisäksi kiinnostaisi tietää myös teidän mielipiteenne siitä, mikä teitä kiinnostaa eniten: meikit, kynnet, ihonhoito, hiusjutut vai tutorialit mistä aiheesta vain? Vastailkaahan siis uuteen kyselyyn, kyselyssä voi valita useammankin vaihtoehdon niin saan todenmukaisemman kuvan siitä, mikä teitä lukijoita kiinnostaa!

5 comments:

 1. Voi että kun osaisi lakata tuolla tavoin kyntensä! Tai jos ne edes kasvaisi tuollaisiksi :/

  ReplyDelete
 2. katja: voi kuule, mun kynnet on olleet vuosikausia ihan älyttömän huonossa kunnossa! Repeilevät, liuskoittuvat ja niin edelleen, niin että esimerkiksi tuossa marras/joulukuussa mun kynnet ei voineet kasvaa milliäkään sormen pään yli kun ne olivat niin heikot että repesivät saman tien. Mun kynnet on kasvaneet hyvin vasta pari kuukautta ja siihen on syynä hoitolakat. Kirjoittelen noista hoitolakoista tarkemmin lähipäivinä, kannattaa lukea jos vaikka niistä saisi apua sunkin kynnet! :)

  ReplyDelete
 3. Nätit on! Onko sulla muuten vinkkiä halkeileville kynsinauhoille? Tai muuten vaan hyvää käsivoidevinkkiä? Omat käteni kuivuvat älyttömän helposti, vaikka kaikki keinot ovat käytössä (tiskihanskojen käytöstä alkaen)!

  ReplyDelete
 4. Keittiövaaka: laitan vielä tällä viikolla postauksen, jossa kerron minkä tuotteiden avulla olen saanut käsiäni ja kynsinauhojani parempaan kuntoon.

  ReplyDelete