Sunday, February 8, 2009

IsaDoran uusi kevätlook

IsaDoran mainoskuva täältä.

Kevätlookkeihin kuuluu yleensä raikas ja värikäs sävymaailma. IsaDoran kevään 2009 look ei ole poikkeus. Lookkiin kuuluu viiden luomivärin paletti 53 Blooming Spring, jonka herkullisia sävyjä ovat persikka, vaaleanpunainen, liila, mintunvihreä sekä ruskea. Jos paletin laatu on yhtä erinomainen kuin syyslookkiin kuuluneen Matte Chocolate viisikon, tämä paletti menee ehdottomasti ostoslistalleni!

Jumbokokoinen eli normaalia meikkikynää paksumpi kynä, jonka näette kuvassa, on Eye Brow Lift & Define. Kynä on tarkoitettu silmän alueen korostamiseen ja muotoilemiseen: tummalla päällä muotoillaan kulmakarvat ja vaaleaa päätä käytetään kulmakarvojen alapuolelle korostusvärinä. Lookin mukana ilmestyy myös Jumbo Flex Sharpener eli teroitin, jonka kiinnostavana puolena on, että sillä voi teroittaa kynään joko terävän tai pyöreän kärjen oman makunsa mukaan.

Lisäksi lookiin kuuluu kaksi muuta meikkikynää: Perfect Contour kajal sävyssä 57 Vibrant Violet, joka sopii erinomaisesti yhteen luomiväripaletin sävyjen kanssa, sekä uusintalanseerauksena jo syksyn lookiinkin kuulunut Inliner kajal sävyssä 56 Blonde. Blonde on vaalea sisärajauksiin tarkoitettu kynä, joka kirkastaa kauniisti katsetta. Itse ostin tämän kynän jo syksyllä ja suosittelen kokeilemaan sitä, sillä sävy on kauniin luonnollinen verrattuna täysin valkeaan sisärajaukseen.

Poskipunia lookiin kuuluu yksi kappale, sävy 05 Pinky Peach. Nimensä mukaisesti sävy on persikkainen pinkillä vivahteella. Mainoskuvan perusteella sävy on yllättävänkin tumma kevätlookiin kuuluvaksi, mutta kenties sitten kun tätä pääsee kokeilemaan livenä kaupassa osoittautuukin, että se on käytännössä läpikuultavampi ja kevyempi.

Huulikiiltoja lookin mukana ilmestyy kolme. Crystal Gloss Stick -huulikiillot ovat huulipunahylsyihin pakattuja kiiltoja, joiden mainostetaan sisältävän Shea-voita ja E-vitamiinia ja olevan näin kosteuttavia. Sävy 80 Taffeta Pink on herkullinen kylmä karkkipinkki sävy, sävy 81 Mango Fizz on persikkakuparinen sävy ja sävy 82 Coral Rose luonnollisempi roosan sävy.

Värillisiä kynsilakkoja on kaksi, aprikoosin sävyinen 609 Apricot Coral ja luonnollisen vaaleanpunainen 608 Taffeta Creamy Pink. Lisäksi lookin mukana ilmestyy kynsiä vaalentava lakka 604 Nail Whitener, joka sinertävän pigmentin ansiosta saa kellertävät kynnet näyttämään valkoisemmilta.

Kurkkaa lookin mainoskuva ja esittely IsaDoran sivuilta! Mikä lookin tuote kiinnostaa sinua, vai kiinnostaako mikään?

6 comments:

 1. kiinnostais kovasti tuo luomiväripaletti, mutta onko mitään tietoa missä kaupoissa isadoraa myydään?

  ReplyDelete
 2. Isadoraa myydään ainakin Anttiloissa, Sokoksilla, Stockmannilla ja Kickseissä.

  ReplyDelete
 3. kiitos :) anttilan tiesinkin..

  ReplyDelete
 4. Tuo poskipuna ei ollut luonnossa lainkaan tumma, kiva persikkainen pinkki, joka sopii varmasti monelle ja monenlaiseen meikkiin. Tosin siinä on aika paljon hilettä, joka hieman hillitsee omia ostohalujani.

  ReplyDelete
 5. Kiitoksia Oona tiedosta! Taitaapa tuo poskipuna jäädä minultakin ostamatta, arkimeikissä en oikein välitä hileistä poskipunassa.

  ReplyDelete
 6. Moix,

  sulla on mahtavat sivut :-)
  Onko sulla mitään tietoa Fraulein3°8 -meikeistä?

  ReplyDelete