Thursday, February 5, 2009

Ranskalainen manikyyri by Beauty Babe

Orly It's Up To Blue ja OPI Happy Anniversary

Kuten edellisessä kirjoituksessani kerroin, rakastan erilaisia ranskalaisen manikyyrin tyyliin tehtyjä lakkauksia. Kaivelin kuva-arkistojani ja ajattelin esitellä teille muutaman värikkään ranskiksen lisää. Samalla saan esiteltyä taas muutaman lakan lisää niin että näette miltä ne näyttävät kynnellä. Kätevää!

Ylhäällä olevassa kuvassa on käytetty kärjissä Orlyn It's Up To Blue -lakkaa ja koko kynnellä on pari kerrosta OPI:n Happy Anniversaryä. Happy Anniversary on yksi lempilakoistani, sillä se on hohtavan valkea shimmerlakka jota voi käyttää joko yksinään tai tuomassa shimmeriä jonkin toisen lakan päälle. Tässä kuvassa minulla on vielä geelikynnet, joiden edellisestä huollosta on vähän turhan pitkä aika, joten pahoittelut kasvurajoista....

OPI Altar Ego ja OPI Paris Couture For Sure

Vaalea manikyyri hopeisilla glittertipeillä puolestaan muistuttaa perinteistä ranskista mutta tuo siihen hieman särmää ja bling blingiä. OPI:n nudelakat ovat tasaisesti levittyviä ja nopeasti kuivuvia ja kauniita sävyjä on tarjolla paljon. Altar Ego on viileäsävyinen nudelakka. Paris Couture For Sure -glitterlakka on valitettavasti lopetettu, mutta sitä voi vielä löytää esimerkiksi Ebaysta. Vastaavanlainen hopeaglitter on esimerkiksi China Glazen Sexagon, joka on yhä tuotannossa ja siksi helpommin saatavissa esimerkiki www.8ty8beauty.comista tai www.head2toebeauty.comista.

OPI An Affair In Red Square ja Essie Pink Glove Service

OPI:n An Affair In Red Square on syvänpunainen shimmerlakka OPI:n Russian Collectionista. Tässä ranskiksessa sitä on käytetty tippilakkana kun taas koko kynnellä on Essien Pink Glove Service. Pink Gloce Service on hyvin läpikuultava lakka, joka jättäää kynnen todella luonnollisen näköiseksi tuoden vain aavistuksen pinkkiä sävyä kynnelle. Kerrostamalla sävystä saa hieman intensiivisemmän, mutta kerrostamallakin tulos on aina kuitenkin hyvin läpikuultava. Tämä lakka on todellinen your nails but better eli YNBB-lakka ja sopii luonnolliseen lookkiin.

Essie Mod Squad ja China Glaze Liquid Leather

Viimeisessä kuvassa on Englannin lakut -tyylistä värimaailmaa - nam! Koko kynnellä on Essien Mod Squad, joka on herkullisen pinkki creme. Kärkitipit olen tehnyt China Glazen Liquid Leatherilla, joka on myös koostumukseltaan creme. Liquid Leather on erittäin suosittu musta lakka, sillä se levittyy erinomaisen tasaisesti ja siinä on uskomaton kiilto jo ilman päällyslakkaakin.

Essien lakoista vielä sen verran, että näitä herkkuja saa Suomestakin, mutta hinta vain on turhan suolainen. Yksi lakkapurkki kustantaa noin 15 euroa. Toisaalta Essiet ovat kooltaan isompia kuin markettilakat tyyliin Lumene ja Loreal, sillä Essien lakkapurkin koko on 15 ml. Suomesta Essieitä saa kynsisalongeista tai esimerkiksi Studio Nailfixin nettiputiikista. Itse kuitenkin tilaan omat lakkani USA:sta, josta yhden purkin saa noin neljän dollarin hintaan. Säästö on siis melkoinen!

Myös OPI:n lakkoja myydään Suomessa esimerkiksi Stockmannilla ja Kickseissä. OPI:n hinnat ovat kuitenkin Suomessa yhtä korkeat kuin Essienkin, joten nämäkin kannattaa mieluummin tilata USA:sta. USA:laisista nettikaupoista OPI:a saa alle viiden dollarin kappalehintaan.

1 comment:

  1. Nice Information! Thanks for sharing us..........

    ReplyDelete