Thursday, February 5, 2009

Misa Come & Get It ja Misa Camellia Destiny

Misa Come & Get It ja Misa Camellia Destiny

Tässä tämän päivän lakkaukseni. Vaaleanpunaiset sävyt ovat ehdottomasti suosikkejani kynsilakoissa yhdessä erilaisten nude/beigesävyjen sekä valkoisen kanssa. Tällä kertaa lakkasin kynteni Misa-merkkisillä lakoilla. Koko kynnellä on yksi kerros Misan Come & Get It -lakkaa ja kärkilakkana on kaksi kerrosta Misan Camellia Destinyä. Koristeluina violetteja/valkoisia kynsitarroja. Kuten kuvasta toivottavasti näkyy, Come & Get It -lakassa on vahva sininen flash eli se on sävyltään hyvin viileä. Camellia Destiny on neutraalimman vaaleanpunainen creme-lakka.


Misan lakat ovat edullisia, sillä ne maksavat vain kolmisen dollaria kappale. Omat Misan lakkani tilaan nettikaupasta nimeltä Head2toe Beauty. Suomessa Misa on suht kallis merkki, pullo maksaa 10 euroa. Netistä tilaaminen onkin ainoa vaihtoehto jos haluaa kokeilla tätä merkkiä edullisesti. Edullisesta hinnastaan huolimatta Misat ovat laadukkaita: lakat levittyvät helposti ja tasaisesti eivätkä raidoitu, kuivuvat melko nopeasti eivätkä lohkeile kovin helposti.


Vasemmalla Misa Come & Get It ja oikealla Misa Camellia Destiny.Lakkaan kynteni erittäin usein ranskalaisen manikyyrin tyyliin, eli käytän kynsien kärkiin, "tippeihin", eri väristä lakkaa kuin lopulle kynnelle. Perinteisessä ranskalaisessa manikyyrissä käytetään valkeaa kärkilakkaa ja koko kynnellä lakkana on luonnollinen vaaleanpunainen tai beige sävy. Tässä blogissa merkkaan kuitenkin tunnisteella "ranskalainen manikyyri" kaikki lakkaukseni, joissa olen käyttänyt ranskistyylistä lakkausta, olivat käytetyt sävyt sitten mitä tahansa.

No comments:

Post a Comment